CHP’li Mullaoğlu: “Özgürlük ve adalet mücadelesi vereceğiz”

Mullaoğlu, sarsıntıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyerek, “Bu acıyı hala her hücremizde hissediyoruz. Sarsıntıda milletçe büyük bir dayanışma gösterdik. Yardım eden ve etmeye devam eden herkesten Allah razı olsun. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Yalnızca zelzelenin yarattığı yaraları değil, ülkemizi makus yönetenlerin yarattığı yaraları da sarmak için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığında Millet İttifakı'nı idareye getirmek zorundayız.” tabirlerini kullandı.

Gençlik yıllarından bugüne kadar CHP’nin her kademesinde misyon aldığına dikkati çeken Mullaoğlu, “Özgürlük ve adalet uğraşında var oldum. Artık de Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve genel merkezimizin takdirleri ve hepinizin dayanağı ile inşallah milletvekili olarak özgürlük ve adalet çabasında var olmaya devam edeceğim.” biçiminde konuştu.

Mullaoğlu, “Bütün Hatay sevdalılarını CHP çatısı altında birleşmeye, bir olmaya ve Hatay'ı daima birlikte 'Elif' üzere ayağa kaldırmaya çağırıyorum.” diyerek, şunları kaydetti:

“Bu vazifeye layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na, genel lider yardımcılarımıza, parti meclisimize, Hatay'daki bütün partililerime, sivil toplum örgütlerine, muhtarlarımıza, kanaat başkanlarımıza ve hemşerilerime yürekten teşekkür ederim. Şimdiden verdiğiniz ve vereceğiniz dayanak için çok teşekkür ediyor, hürmetler sunuyorum.”

Hibya Haber Ajansı


10.04.2023 16:50:08