Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu annesi hakkında ilk defa konuştu

‘Akıncı’ dizisi ve ‘Son Kale Hacıbey’ filminde izleyicilerinin karşısına çıkan Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, bir dergiye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deren Talu; annesi Defne Samyeli, eğitim hayatından oyuncu olarak canlandırmak istediği karakterlere ve aşk hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlülerden.

Las Vegas doğumlu Deren Talu bu ay bir derginin ocak sayısının konuğu oldu.

Deren Talu; annesi Defne Samyeli, eğitim hayatından oyuncu olarak canlandırmak istediği karakterlere ve aşk hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

“EN BÜYÜK ROL MODELİM ANNEM”

Deren Talu, “Annem gerçekten mükemmel bir insan. Benim en büyük rol modelim” dedi.

ONUN KIZI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Ayrıca Talu, “Onun kızı olmaktan gurur duyuyorum. Hayatta en yakın olduğum insan. Hem çok başarılı, hem çok güçlü bir kadın, hem dünyalar güzeli, hem de çok zeki. Aynı zamanda çok sempatik ve eğlencelidir. En iyi tavsiyeleri o verir, en güvendiğim kişidir. Onunla her şeyi yapmayı çok seviyorum. Kimi zaman evde kalıp saatlerce sohbet etmeyi, kimi zaman yürüyüş yapmayı, film izlemeyi. Her şey onunla daha keyifli hale gelir” ifadelerini kullandı

AŞKIN TARİFİNİ YAPTI: DURDUK YERE GÜLÜMSEMEKTİR

Öte yandan uzun süredir işletmeci Baran Tınaz ile birlikte olan Deren Talu, aşkın tarifini de yaparak “Sabah uyandığında o kişi hayatında diye durduk yere gülümsemektir” diye konuştu.

ATV dizisi ‘Aldatmak’ta rol alan Defne Samyeli, Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Samyeli, “Yıllar sonra ‘Aldatmak’ ile ekranlarda olmaktan çok mutluyum.

Ama sahne benim için bambaşka, müzik yaşamım oyunculuk hayatımdan bir adım önde. Müzik çocukluk hayalim çünkü” dedi.

Kişisel gelişim ve insan davranışları üzerine ABD’de eğitim aldığını açıklayan Samyeli, hayatında kimsenin olmadığını söyledi.

Defne Samyeli, önceki akşam kızı Deren Talu’nun sevgilisi Baran Tınaz ile buluştu. İkilinin keyifli halleri dikkat çekti


04.01.2023 15:14:33