Destici: “Uyumlu bir şekilde ittifakımız devam ediyor”

Destici’nin konuşmasından birtakım satır başları şöyle:

“Bu görüşmemizin içerisinde 11 vilayetimizin yaşadığı deprem afeti birinci gündem maddemizdi. Burada yapılan çalışmalar, bizim tespitlerimiz, tekliflerimiz bunları da Sayın Cumhurbaşkanımızla konuştuk. Gitgide natürel önemli bir toparlanma var ve inşallah gün geçtikçe de her gün bir evvelki günden daha uygun oluyor. İnşallah bu hoşluğu, düzgünlüğü, toparlanmayı ya da oradaki yaraların sarılmasını daha üst seviyeye çıkaracak hükümetimiz, devletimiz. Bakanlarımızın çabucak hemen tamamı alanda.

Aynı halde vatandaşımız da harikulade bir dayanışma örneği gösterdi. Biz de Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları Vakfı olarak hem arama kurtarma takımlarımız hem yardım gruplarımız birinci günden beri alanda. Tüm yaraları sarana kadar devletimiz de biz de daima birlikte alanda olmaya devam edeceğiz.

Bu hassasiyetleri gösteren siyasi partiler elbette ki Cumhur İttifakı’na dahil olabilir. Büyük Birlik Partisi ismine konuşuyorum. Kesinlikle gündemdeki bütün sıkıntıları konuşma fırsatı bulduk. Şu anda bunların ayrıntısını paylaşmam çok yanlışsız olmaz diye düşünüyorum.





Bizim natürel ki kararımız, isteğimiz, isteğimiz kendi ismimiz, amblemimiz ve adaylarımızla seçime katılma noktasında. Doğal ki buradaki öteki konu da Cumhur İttifakı’na  bilhassa cumhurbaşkanlığı ayağında seçimleri en yüksek katkıyı sağlamak için aslında bunu istek ediyoruz. Münasebetiyle da hoş, yararlı bir görüşme gerçekleştirdik. Hem biz devletimizi, ülkemizi, milletimizi, ittifakımızı önceliyoruz daha sonra partimizi önceliyoruz. Münasebetiyle bizim burada bir sorunumuz, uyuşmazlığımız yok. Hasebiyle uyumlu bir formda ittifakımız devam ediyor. Çalışmalarımız devam ediyor.”

Hibya Haber Ajansı


09.03.2023 20:54:05