Donanımlı, Yardımsever ve Başarılı İş İnsanı Murat Şahsuvaroğlu AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı

Otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından Şahsuvaroğlu Otomotiv Genel Müdürü ve aynı zamanda İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanıolan Murat Şahsuvaroğlu,AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Bir dönem Pendikspor başkanlığı da yapan Şahsuvaroğlu; bölge kamuoyunun ve iş dünyasının yakından tanıdığı; başarıları, yardımseverliği ve mütevazi kişiliğiyle sevilen bir isim.

Murat Şahsuvaroğlu Kimdir?

Murat Şahsuvaroğlu 1974 yılında Erzurum‘un Horasan ilçesine bağlı Azap köyünde dünyaya geldi. Ticaret hayatına; 15 yaşında Erzurum ve bölgesinde Ford araç ve yedek parçalarını pazarlayan aile şirketi; Azaplı Ticaret’te başlayan Şahsuvaroğlu, meslek yaşantısını İstanbul’da sürdürdü.

Yüksek öğrenimini İngiltere’de tamamlayan Şahsuvaroğlu, Şahsuvaroğlu Otomotiv-Turizm ve Sigorta Şirketleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Şahsuvaroğlu Otomotiv Genel Müdürlüğünü de sürdürmektedir.

Grubun turizm sektörüne girmesindeki çalışmaları da yöneten Murat Şahsuvaroğlu, Budapeşte/Macaristan ve İstanbul’da iki şehir otelini 2010 yılı başında faaliyete sokup grup bünyesine katmıştır.

Evli ve üç çocuk sahibi olan Şahsuvaroğlu iyi derecede İngilizce biliyor.


24.03.2023 14:05:56