El emeği ürünler depremzedeler için satıldı

Tuzla Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen sarsıntılar sonrasında yaraları sarma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi, ‘Tuzla Tek Yürek’ kermesi düzenledi.

Tuzla Marina’da düzenlenen kermeste Tuzla Belediyesi Bayan Girişimcilik Merkezi, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne eğitime giden anneler, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan muhtaçlık sahibi anneler, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri, Tuzlalı istekli bayanlar, Tuzla Kent Kurulu Bayan Meclisi,  Tuzla Belediyesi Mutfak Atölyesi kursiyerlerinin ürettiği el emeği eserlerin satışı yapıldı. 3 gün açık alan kermeste Tuzla Kart üye işyerleri,  Tuzla Belediyesi Bilgi Konutları ve Tuzla Gençlik Merkezi’nde hazırlanan eserlerin de satışı yapıldı. Ağır iştirakle gerçekleşen kermeste satılan eserlerden elde edilen gelir, depremzedelere gönderilecek.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen zelzeleler sonrasında bölgede yaraları sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tuzla Belediyesi de asrın felaketinin yaşandığı bölgelerde yaraları sarma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda sarsıntının birinci gününden itibaren bölge için yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekledi.  Bu kapsamda Tuzla Belediyesi, ‘Tuzla Tek Yürek’ kermesi düzenledi.





Tuzla Marina’da düzenlenen kermeste Tuzla Belediyesi Bayan Girişimcilik Merkezi, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne eğitime giden anneler, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan muhtaçlık sahibi anneler, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri, Tuzlalı istekli bayanlar, Tuzla Kent Kurulu Bayan Meclisi,  Tuzla Belediyesi Mutfak Atölyesi kursiyerlerinin ürettiği el emeği eserler kermeste satıldı.

Ayrıca Tuzla Kart üye işyerleri,  Tuzla Belediyesi Bilgi Konutları ve Tuzla Gençlik Merkezi’ndeki eserlerin de satışı yapıldı. Ağır iştirakle gerçekleşen kermeste satılan eserlerden elde edilen gelir, depremzedelere gönderilecek. Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı da kermesi gezdi.

“Tuzlalı hanımefendiler nezaket, letafet ve merhameti ile yardımlara devam ediyor”

Tuzla Belediye Lideri Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla Tek Yürek sloganı ile birlikte istekli hanımefendilerin katılmış olduğu kermesi geride bıraktık. Hanımefendilerin kendi gönlünden kopanlarla yapılan yardımlarla hazırlanan kermese katılan vatandaşlarımızın maddi takviyeleri ile elde edilecek yarar ile depremzedelerin yaralarını saracağız. Ben Tuzla halkı ismine, Tuzla Belediye Lideri olarak herkese teşekkür ediyorum. Tuzlalı hanımefendiler nezaket, letafet ve merhameti ile yardımlara devam ediyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı


06.03.2023 12:10:06