Enderunlular, Bağcılar’ın gururu oldu

Öğrencilerden Filiz Özbey, 514 eser ortasında 8’inci olurken Vildan Öztürk ile İnci Su Yeşilgöz de 170 eser içinde sergileme mükafatı kazandı.

Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği’nin ünlü ressam Vincent Van Gogh’un doğumunun 170. Yılı anısına düzenlediği Milletlerarası Fotoğraf Yarışması’na Türkiye’den Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi de katıldı. Dünya çapında büyük ilgi gören yarışta toplam 514 fotoğraf yer aldı. Kurul üyeleri Ana Filomena Amaral, Monica Fetisova, Zanda Liedskalniņa, Maria Giovanna Romaniello birinci 10 yapıtı belirledi ve ikinci süreçte Hollanda’daki memleketler arası fotoğraf standına katılmaya hak kazanan eserler sıralandı.

514 eser ortasında 8’inci oldu

Değerlendirmeler sonucunda Enderunlu öğrencilerden Filiz Özbey, toplam 514 eser ortasında 8’inciliği elde ederken Vildan Öztürk ve İnci Su Yeşilgöz de 170 eser ortasında sergileme mükafatı kazandı. “Vincent Van Gogh 170 Yaşında” temalı milletlerarası fotoğraf müsabakasında dereceye giren eserler, Nisan ayı içerisinde sergilenecekler.





Her vakit yanınızdayız

Uluslararası bir muvaffakiyete imza atan öğrencileri tebrik eden Bağcılar Belediye Lideri Abdullah Özdemir, “Bize büyük bir gurur yaşatan öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. İleride çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum. Bağcılar Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Hibya Haber Ajansı


31.03.2023 14:50:13