Erbakan: “Cumhurbaşkanlığına adayım”

Erbakan’ın kouşmasından satır başları şöyle:

“1974 Kıbrıs Barış Harekatının buyruğu ulusal görüş ruhuyla verildi ve neredeyse 50 yıldan beri bir kişinin dahi burnu kanamamaktadır. 1976-1977’de Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük endüstrileşme ve kalkınma atılımını istihdam atılımını ulusal görüş ruhuyla Erbakan Hocamız gerçekleştirdi. 1989 ve 1994’de ulusal görüş gömleğiyle ulusal görüş belediyeciliği ile yapılan efsane belediyecilik hizmetleri. 54. Hükümette dar gelirli bölümün refah düzeyinin arttırılması konusunda dünya şampiyonu olan bir hükümettir.

Denk bütçenin ve havuz sisteminin gerçekleştirilmesi ile devletin faiz yükünden kurtulması 54. Hükümetin 11 ay üzere kısacık bir müddette gerçekleştirdiği çok kıymetli hizmetlerden bir adedidir. Ulusal görüş davasının erleri olarak 1969’da Erbakan Hocamızın yola çıkarken taşıdığı ruhun birebiri ile birebir aşkla tıpkı dava uğrunda tıpkı heyecanla bugün de Yine Refah Partimiz yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Bu yürüyüşte Tekrar Refah Partimiz kısa vakitte çok büyük bir uzaklık almıştır kamuoyu da bunu çok güzel şuurundadır. 81 vilayet ve 900’den fazla ilçede en güçlü teşkilatların kurulması bütün vilayet ve ilçe kongrelerinin o ilin en büyük salonlarında en muazzam iştirakle gerçekleştirilmektedir. Bütün bu gerçekler Tekrar Refah Partimizin 14 Mayıs seçimlerine çok önemli bir siyasi aktör olarak çok önemli belirleyici bir siyasi güç olarak girdiğinin apaçık göstergeleridir. Erbakan Hocamız vefat etti fakat ulusal görüş davası kıyamete kadar baki kalacaktır ve bugün de Tekrar Refah Partimiz tarafından özgün istikametine uygun bir biçimde temsil edilmeye devam etmektedir.

Yenden Refah Partimizin yapmış olduğu kongrelerde de üye sayısında da tıpkı vakitte teşkilatlanma seviyesinde de apaçık bir biçimde görülmektedir milletimiz Tekrar Refah Partisi’ni istemektedir, özlemektedir. Biz de diyoruz ki projelerimiz hazır Türkiye ile ilgili somut tahlil tekliflerimiz hazır. Birinci 100 günde bütün bakanlıklarda yapacağımız birinci 100 gün icraatlarımız kitabımız hazır ve her vakit söylediğimiz üzere her şeyden değerlisi makam ve sayı için ihale ve koltuk için değil Allah isteği için çalışan takımlarımız hazır.





Altın yaldızlı referanslarımızla kapı üzere iş bitirme belgelerimizle tekrar iktidara geleceğiz ve bu aziz milletin yüzünü yeniden ulusal görüşle tekrar refahla güldüreceğiz inşallah. Yetkili heyetlerimiz ve teşkilatlarımızla gerçekleştirmiş olduğumuz son derece kapsamlı teferruatlı istişareler sonucunda 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimlerine tüm seçim bölgelerinde rastgele ittifaka dahil olmadan müstakil olarak girme kararı almış olmaktayız. Almış olduğumuz karar doğrultusunda 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde de Yine Refah Partimizin Cumhurbaşkanı Adayı olarak YSK’ya müracaatımı gerçekleştireceğim.”

Hibya Haber Ajansı


20.03.2023 14:54:13