Fortinet, operasyonel teknoloji ortamları için yeni siber güvenlik ürünlerini tanıttı

Ağ ve güvenliğin yakınsamasına öncülük eden global siber güvenlik önderi Fortinet, Fortinet Security Fabric for OT’nin bir uzantısı olarak operasyonel teknoloji (OT) ortamları için geliştirilen yeni eser ve hizmetlerini duyurdu. Fortinet, kurumların OT ve BT ortamlarında siber riski tesirli bir formda azaltmak için entegre tahlillerden oluşan bir platform oluşturmalarını sağlıyor.

Fortinet Eserlerden Sorumlu Lider Yardımcısı ve CMO John Maddison, “Operasyonel teknoloji ortamları buluta ve tedarik zincirlerine her zamankinden daha fazla bağlı ve bu da siber saldırganlar için büyük bir fırsat yarattı. Geleneksel bilgi güvenliği ürünleri siber-fiziksel güvenlik için pek uygun değil. Fortinet Security Fabric for OT, operasyonel teknoloji için özel olarak tasarlandı. Bu ortamları korumak için ek siber-fiziksel güvenlik yetenekleri sunmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

“Fortinet Security Fabric for OT” ile OT ortamlarının güvenliğini sağlama

OT güvenliğine olan bağlılığını vurgulayan Fortinet, kurumların OT ortamlarını daha güzel müdafaalarına yardımcı olmak için geliştirdiği yeni eser ve hizmetleri piyasaya sürdü. Fortinet’in OT tahlilleri, BT/OT yakınsamasını ve kontağını problemsiz bir halde sağlamak için Fortinet Security Fabric ile entegre edildi. Bu, tüm hücum yüzeyinde görünürlüğü ve gerçek vakitli karşılığı geliştirmeye yardımcı oluyor ve güvenlik operasyon merkezi (SOC) takımlarının fabrikalar, tesisler, uzak pozisyonlar ve araçlar ortasında cevap verme müddetlerinde daha verimli ve tesirli olmalarını sağlıyor.





Uzmanlaşmış yeni eserler ve özellikleri şöyle:

SOC takımlarına OT ve BT ortamlarında daha süratli cevap mühleti sağlayan yeni geliştirmeler şunlar:

Tehditlerin önüne geçmek için yeni OT özelinde tahlil ve hazırlık hizmetleri şunlar:

Hibya Haber Ajansı


29.03.2023 11:04:14