Futbolcu Junior Dina Ebimbe Kimdir?

Galatasaray'ın Eintracht Frankfurt forması giyen Junior Dina Ebimbe ile ilgilendiği öğrenildi. Ebimbe kimdir, Junior Dina Ebimbe nereli, Hangi takımda? İşte detaylar...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sağ kanat transferinde rotasını Almanya'ya çevirdiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, Eintracht Frankfurt'ta oynayan Junior Dina Ebimbe ile ilgilendiği belirtildi. Junior Dina Ebimbe kimdir, Ebimbe kimdir, Ebimbe nereli, hangi takımda?

EBİMBE KİMDİR?

Junior Dina Ebimbe, 21 Kasım 2000 tarihinde Fransa'nın Stains şehrinde doğdu. 23 yaşındaki Ebimbe, orta saha mevkiinde görev yapan Fransız futbolcudur. Kariyerine Paris Saint-Germain (PSG) altyapısında başlayan genç oyuncu, 2018 yılında PSG ile profesyonel sözleşmesini imzaladı.



Ebimbe, PSG altyapısında yetiştikten sonra Le Havre, Dijon ve Eintracht Frankfurt takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2022 yılında Eintracht Frankfurt'a transfer oldu ve şu anda Bundesliga'da forma giymeye devam ediyor.





Ebimbe’nin güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro olarak belirlenmiştir. 1.84 m boyundaki oyuncu, sağ ayağını kullanıyor ve orta saha sağ pozisyonunda görev yapıyor.

GALATASARAY VE EBİMBE

Transfer ile ilgili henüz resmî bir açıklama yapılmasa da Galatasaray’ın Ebimbe ile ilgilendiği yönünde haberler yer alıyor.

 


09.09.2024 12:27:12