Galatasaray 8 - 3 Esenler Erokspor (Maç Sonucu - Özet)

Trendyol Süper Lig'in iddialı takımlarından Galatasaray, milli maç arası sırasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Trendyol 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor ile bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray, liglere verilen milli arada hazırlık maçında Esenler Erokspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, rakibini farklı mağlup etti.

Galatasaray sahaya; Günay Güvenç,  Yunus Akgün, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Efe Akman, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Dries Mertens, Yusuf Demir ve Michy Batshuayi 11’i ile çıktı.

Sarı-kırmızılılar, maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyerek, sahadan 8-3'lük farklı bir skorla galip ayrıldı.


Maçta yıldızlaşan isim Michy Batshuayi oldu. Yıldız golcü, rakip fileleri tam 3 kez havalandırarak hat-trick yaptı ve takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı.



Ayrıca, Gabriel Sara, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu da birer gol kaydederek skora katkı sağladı.

Esenler'de ise Mame Faye 2, Hamza Catakovic bir gole imza attı.




Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Galatasaray'ın bu önemli galibiyeti, taraftarlarına büyük bir moral kaynağı olurken, takımın ilerleyen haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

 


09.09.2024 12:45:13