Galatasaray’da transfer gündemi! Mauro Icardi İstanbul’da…

Mauro Icardi – Wanda Nara çifti, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul’a geldi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Paris Saint Germain ile yol ayrımında olan dünyaca ünlü yıldız oyuncu Mauro Icardi ile yakından ilgileniliyor.

Fransız temsilcisinde teknik direktör Christophe Galtier’in yeni sezonda takımda düşünmediğini bildirdiği ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Arjantinli futbolcu, sarı kırmızılı kulübün fırsat transferi seçenekleri arasında yer alıyor.

İSTANBUL’A GELDİLER

Bir süredir Mauro Icardi’nin transfer görüşmelerini yürüten eşi ve menajeri Wanda Nara, Galatasaray ile yeniden masaya oturdu.

Haber Global‘in haberine göre; Mauro Icardi – Wanda Nara çifti, Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul’a geldi.

GALATASARAY İLE DAHA ÖNCE 3 KEZ GÖRÜŞTÜLER

Mauro Icardi’nin geçtiğimiz dönemde Manchester United’ın ardından Galatasaray ile de temasa geçtiği kaydedilmişti.

TYC Sports’ta yer alan habere göre; Mauro Icardi’nin Galatasaray‘a transferini yetkilileriyle 3 kez görüşmüştü.

Kiralık formülü üzerinden görüşmeler gerçekleştirilmişti. Oyuncunun maaşının büyük bir bölümünün PSG tarafından ödenmesi masaya yatırılmıştı.

GEÇEN SEZON BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI

Mauro Icardi geçtiğimiz sezon süre aldığı 30 maçta yalnızca 5 gol kaydetti. PSG formasıyla toplamda 92 maça çıktı. Bu müsabakalarda toplam 38 gol ve 10 asist üretti.

Arjantin Milli Takımı’nın formasını da 8 kez giydi. 1 golü bulunan 29 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri ise 22 milyon Euro.

Son Dakika: Andrea Belotti transferi için çılgın teklif ve imza parası…

Galatasaray’da transfer çalışmaları sürerken Andrea Belotti için girişimler yeniden hız kazandı.

Sarı kırmızılar son olarak Mertens ve Torreira gibi kaliteli takviyeler yaptı. Yetkililer İtalyan golcü için teklifini yükselttiği ve beklemeye geçtiği belirtti. İtalyan basınının manşetlerine taşıdığı haberlere göre Galatasaray’ın Belotti ısrarı bitmiyor.�

Erden Timur’un Belotti’yle yaptığı görüşmelerin olumlu geçti. Belotti’nin daha önceden anlaşma sağladığı Roma’yı bekletmeye devam ettiği de iddialar arasında.

Öyle ki Galatasaray’ın yükselttiği teklifin ardından, Roma’nın Belotti teklifinin çok daha gerisinde kaldığı ortaya çıktı.


18.08.2022 15:21:42