Google’ın Türkiye’de satmadığı cihaz Nest Wi-Fi inceleme

Google Wifi olarak adlandırılan Google Nest Wifi, iki farklı cihazdan oluşuyor. Birincisi doğrudan modemle bağlı olan ana yönlendirici iken ve ikincisi “Point” olarak adlandırılan ve yönlendiriciden alınan interneti yayan bağlantı noktası olarak iş görüyor. Bu sayede sinyali güçlendirip internet hızınızı da artırabiliyorsunuz. Google Nest Wi-Fi inceleme videosu sizlerle.

Nest Wifi’ın bir önceki nesli Google Wifi’a göre %25 daha fazla kapsama alanına sahip olan cihaz, 2 kat daha hızlı çalışıyor. Nest Wifi‘ın hem “router” olarak adlandırılan ana parçası hem de “point” olarak adlandırılan ve router’dan aldığı interneti dağıtan parçasının tasarımı ise ön plana çıkıyor. Bağlantı noktası olan parça, Google Asistan destekli hoparlörlere de sahip.

Akıllı ev sistemleriniz varsa bunları kontrol edebilmeniz ve dilerseniz evinizin içerisindeki istediğiniz bir cihazın bağlantısını kesmeniz bile mümkün.�

Bir önceki nesli de çok satan ağ yönlendiricilerinden olan Nest Wifi, Google Wifi gibi 15+ güncelleme alarak daha stabil bir şekilde çalışıyor. Cihazın tasarımı ise standart bir modem/router modeline göre ev dekorasyonuna uygun bir şekilde tasarlanmış.


06.01.2023 15:21:47