Haliliye’de üstyapı çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediye Lideri Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla üst yapı hizmetlerinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol imal çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve tamirat yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten takımlar, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla da yolların konforunu artırıyor. Şanlıurfa’da tesirli olan şiddetli yağış nedeniyle mahallelerde deforme olan yollarda ise bakım ve tamirat çalışmalarını yürüten takımlar, çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda selden etkilenen Karşıyaka mahallesinde drenaj çalışmalarını tamamlayan gruplar, Ahmet Yesevi mahallesinde ise mazgal açma çalışmalarını süratle sürdürüyor. Gece saatlerine kadar süren çalışmalarda Konuklu mahallesinde deforme olan yolları onaran ve kilitli beton parke döşeme çalışmalarını ilçe genelinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, tamamladığı yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sel nedeniyle meydana gelen tahribatın onarılması için devam eden üstyapı çalışmalarının ise periyodik olarak tüm mahallelerde kısa müddette tamamlanması hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı


05.04.2023 00:07:08