HAYRİYE UYANIK KİMDİR? İBB. MECLİS ÜYESİ

1970 Yılında İstanbul’da “ Boşnak “ kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, Orta, Lise öğrenimini Pendik’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Deri Teknolojisi bölümünü bitirdi.

1993 yılında başlayan mesleki iş yaşamında, Ar-Ge Departman Sorumluluğu, Marka ve Pazarlama Müdürlüğü, İşyeri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Bu görevler sırasında dünyanın değişik yerlerinde Deri Pazarlarının Araştırılması, Fuar Organizasyonları gibi seminerlerde Türk Temsilciliği yaptı.

DETEK; Deri Teknologları ve Kimyacıları Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2016 yılı itibariyle kendi işini kurdu. Aynı zamanda, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, Bilirkişilik Bölge Kurulu’nda “Deri ve Deri Mamulleri Bilirkişisi” olarak görev yapmaktadır.

Dünya’nın en önemli firmalarından; “Pazarlama ve Satış” ,”En iyi Marka ve Farkındalık”, “Benchmarking” eğitimlerini, Maltepe Üniversitesinde “Yaşam Koçluğu” eğitimi aldı. İngilizce , Sırpça ve Hırvatça dillerini çok iyi derecede bilmektedir.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Pendik Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir.


20.10.2021 17:03:41