İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİNDEN, GENEL MERKEZ VE AKŞENER’E ZİYARET

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı yönetimi, geçtiğimiz hafta Ankara da Genel Başkan Meral Akşener’in konuğu oldu.

Ziyarette İlçe Başkanı Süleyman Turan, Kadın Politikaları Başkanı Dilek Pehlivan, ilçe yöneticileri ve kadın politikalarında görev alan kadınlar bulundular.

Pendik İlçe ekibi genel merkeze gitmeden önce 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında,Büyük Komutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret edip, dualarla saygılarını sundular.

Akabinde İYİ Parti genel merkezine giden ekip, Genel Başkan Meral Akşener ile bir buluşma gerçekleştirdi. Akşener’e hediyelerini sunan Pendik Ekibinin bu ziyareti de son derece keyifli ve samimi bir atmosferde sürdü.

Genel başkan yardımcıları  Yavuz Ağıralioğlu, Koray Aydın , Berna Sukaş, Burak Akburak, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır gibi teşkilatın önde gelen isimleri ile de bir araya gelen Pendik Teşkilatı, yoğun ve verimli bir etkileşim gerçekleştirmiş oldu.

Pendik ekibi, Genel Başkan Meral Akşener ve teşkilat önderlerinin kendilerine gösterdiği ilgi ve nezaketten son derece mutlu olarak programlarını tamamladılar.

İlçe Başkanı Süleyman Turan bu program sonrası yaptığı değerlendirmede; ” Ziyaret, etkinlik, organizasyon, esnaf gezisi, ev sohbetleri, parti içi etkinlikler ve bir çok farklı başlık ile sahalarda olmaya devam edeceğiz. İYİ’ler olarak yorulmayacağız. Halkımıza İYİ günler yaşatmak için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz”dedi.


11.11.2021 17:39:01