KOMEK Yeni Dönem Kayıt Tarihleri Belli Oldu!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) 2023 yılı kayıt tarihleri belli oldu. 14 farklı alanda, 98 branşta, toplam 140 grupta çevrimiçi ve çevrimdışı eğitimler sağlanacak. Konya merkez ve ilçelerde 73 kurs merkezinde faaliyet gösteren KOMEK ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM),17 Ocak’tan itibaren kayıtları almaya başlayacak. Kayıtlar 30 Ocak’a kadar devam edecek ve kişisel gelişim, sağlıklı yaşam, akıllı teknolojiler, tarım gibi farklı alanlarda çeşitli eğitim programları sunulacak.

Konya Büyükşehir Blediyesi, 2023 yılı yeni dönem Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde eğitim için kayıt tarihlerini açıkladı. Konya merkez ve ilçelerde 73 kurs merkeziyle faaliyetlerine devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve ASEM için kayıtlar 17 Ocak’ta başladı. 30 Ocak’a kadar devam edecek olan Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda çeşitli alanlarda eğitimler veriliyor.

KOMEK ve ASEM Kayıtları Ne Zamana Kadar Sürecek!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve ASEM’de yeni dönem kayıtları 17 – 30 Ocak tarihleri arasında alınacak.

KOMEK Kayıtları Nasıl Yapılır?

Konya merkez ve ilçelerde 73 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarıve ASEM kayıtları www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr internet siteleri üzerinden yapılabilecek.

 
 

KOMEK Yeni Branşlardan Başvuru Alacak!

Konya Belediyesi’nin mesleki eğitim kursları yeni şubede kayıtlara açıldı. Kişisel gelişim, sağlıklı yaşam, akıllı teknoloji, tarım, nöro-pazarlama, aile okulu, hibrit mobil programlama geliştirme, Rasberry Pi eğitimi, Laravel, uyum eğitimi, grafiti, hafıza becerileri, pratik İngilizce ticareti, kendini gerçekleştirme, ebeveynler için sınav danışmanlığı gibi çeşitli alanlarda kurslar ve daha birçok eğitim programı kayıt altına alınacaktır.

 

 

 


17.01.2023 17:39:01