Kulaklık ve akıllı saat bir arada HUAWEI WATCH Buds

Yenilikçi tasarım ve işlevsel kombinasyona sahip yeni akıllı saat HUAWEI WATCH Buds Türkiye’de satışa sunuldu. Manyetik açılır kapak ve içerisinde kulaklık bulunduran dizayna sahip, bölümün birinci akıllı saati HUAWEI WATCH Buds, TWS kulaklıklar ve akıllı saatler ortasındaki hudutları kaldıran, son derece entegre bir genel mimari ile tasarlandı.

Her iki akıllı aygıtın özelliklerini ve fonksiyonlarını bir ortaya getirerek TWS kulaklıkları ve akıllı saatleri şık bir giyilebilir aygıtta birleştiren HUAWEI WATCH Buds, günlük kullanım sırasında TWS kulaklıkların unutulması yahut kaybedilmesi problemini çözüyor ve kullanışlı ve hafif bir akıllı tecrübe sunuyor. HUAWEI akıllı giyilebilir aygıtların getirdiği imkanların bir öteki derinlemesine keşfi olan bu eser, kullanıcılara yeni bir akıllı tecrübe çağı sunuyor.

“Uyarlanabilir Tanımlama Teknolojisine sahip tam özellikli TWS kulaklık”





Kulaklıklarla tasarlanan tipinin birinci örneği bir akıllı saat olan HUAWEI WATCH Buds’ın yenilikçi açılır tasarımı, saat kapağının kolay bir itme ile anında bir cep saati üzere açılmasını sağlar ve iki kulaklık kadranın yan taraflarına takılı olarak bulunur. Ses kalitesi açısından HUAWEI WATCH Buds kulaklıkları, küçük ünitenin güçlü, tam frekanslı ve yüksek çözünürlüklü ses sunmasını sağlayarak kullanıcıların varlıklı ses detaylarını dinlemelerine imkan tanıyan dört manyetik Tam Aralıklı Düzlemsel Diyafram şoförü ile donatıldı. Ayrıyeten HUAWEI WATCH Buds kulaklıklar, Etkin Gürültü Engelleme (ANC) ve Üçlü Uyarlanabilir EQ özelliğini de destekliyor. Ses, kulak kanalı yapısı, kullanım durumu ve ses düzeyindeki farklılıklara nazaran gerçek vakitli olarak optimize ediliyor ve kullanıcılar için en yeterli tam frekanslı dinleme tecrübesini elde etmek için sesi özelleştiriyor. HUAWEI WATCH Buds’ın dahili kablosuz kulaklıkları, sol ve sağ kulaklık ortasında ayrım yapmaya gerek bırakmıyor. Adaptif Tanımlama Teknolojisi, sol ve sağ ses kanallarını otomatik olarak tanımladığı için kullanıcıların hangi kulaklığı hangi kulaklarına taktıklarına dikkat etmeleri gerekmiyor.

“Spor ve sağlık fonksiyonları ile tam özellikli akıllı saat”

HUAWEI WATCH Buds, tam özellikli TWS kulaklıklara sahip olmanın yanı sıra kendi kulaklıklarına sahip yeni bir akıllı saat olarak, fonksiyonellik ve saat olarak tecrübe açısından harikalığını koruyor. Sıhhat özellikleri açısından HUAWEI WATCH Buds, otomatik SPO2 ölçümü, TruSeen 5.0+ kalp atış suratı izleme ve uyku izleme üzere çeşitli sıhhat izleme özelliklerini destekliyor. Ayrıyeten, ortalarında koşu, yürüyüş, bisiklet, ip atlama, eliptik makine, kürek makineleri, hür idman dahil olmak üzere 10 profesyonel spor modu bulunan 80 Spor Modu ile geliyor.

HUAWEI WATCH Buds saat pili hem saate hem de kulaklıklara güç sağlayabilir, fakat yeniden de düzgün bir pil ömrüne sahip. Tipik uygulamalarda tam şarjla 3 güne kadar ve güç tasarrufu modunda (saat şarjı tamken ve kulaklıklar kapalıyken) 7 güne kadar dayanır. Ayrıyeten, yüksek termal iletkenliğe sahip oksit seramiklerden yapılan Kablosuz Üstün Şarj Aygıtı, ısı yayma kapasitesini evvelki kuşağa kıyasla %100 oranında güzelleştiriyor.

HUAWEI Watch Buds, HUAWEI Online Mağaza üzerinde 9.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu fiyata 1 yıllık HUAWEI kayıp kulaklık takviyesi, HUAWEI Akıllı Tartı 3 ve Watch Serisi Kablosuz Şarj Aygıtı armağanları de dahil.

Hibya Haber Ajansı


01.03.2023 10:04:17