Kurtköy Spor Kulübü Şampiyonluğunu Coşkuyla Kutladı

Kurtköy Spor Kulübü tarihi bir başarıya imza atarak U-16 kademesinde şampiyon oldu. 5 Temmuz Salı günü Kurtköyspor tesislerinde, şampiyon futbolcular kupa ve madalyalarını unutulmaz bir törenle aldılar.

Şampiyonluk kupasını TFF Başkan Vekili Ali Düşmez ve Kurtköyspor Başkanı Önder Akpınar’ın elinden alan Kurtköysporlu teknik heyet ve futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi.

Kupa törenine Pendik Belediye Başkan Yardımcıları Atakan Yüce ve Hakan Öğütçü de katılarak genç sporculara madalyalarını takdim ettiler.

Başkanlığını Önder Akpınar’ın, Altyapı Koordinatörlüğünü Fikret Kavak ve antrenörlüğünü Ercan Yucak’ın yaptığı Kurtköyspor U-16 takımı; grup maçları da dahil olmak üzere oynadığı 30 maçta 27 galibiyet 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken, bu maçlarda toplam 153 gol atıp kalesinde ise sadece 7 gol görerek kırılması zor bir rekora da imza atmış oldu.

Kurtköyspor Başkanı Önder Akpınar yaptığı konuşmada; “Zor ve yorucu bir yolculuğun sonunda muhteşem bir zafer kazandık. Emeği geçen herkese ve Federasyon Başkanvekili  Ali Düşmez’e teşekkür ediyorum.  Futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.


08.07.2022 17:26:34