Loda Mobilya’dan evinize bahar dokunuşu, berjerler

Dekorasyon, meskeninize şahsî dokunuşunuzu yansıtmanın kusursuz bir yoludur. Âlâ bir dekorasyon, konutunuzu güzelleştirirken birebir vakitte konforunuzu ve rahatlığınızı artırır. Bu nedenle mobilya seçimleri çok değerlidir. Bu seçimler ortasında tahminen de en kıymetlisi, meskeninize rahatlık ve şıklık katan berjerlerdir. Tam da baharın yaklaştığı bu günlerde konutunuzun havasını değiştirmek istiyorsanız Loda Mobilya’nın dekorasyon tekliflerine göz atabilirsiniz.

Berjer seçiminde dikkat edilmesi gereken birkaç faktör vardır;

Öncelikle tasarım ve rahatlık her vakit birinci sıradadır. Hasebiyle, sırt dayanağı, kol dayama noktaları üzere ögelerin rahatlığı artırması değerlidir. Ayrıyeten berjerin boyutunu da dikkatli seçmelisiniz. Kullanım hedefinize nazaran büyük yahut küçük bir model tercih edebilirsiniz. Ayrıyeten rengi ve deseni de mobilyalarınızla uyumlu olmalıdır.

Oturma odası ve salonlarda berjer kullanımı…

Berjerler konutunuzun rastgele bir bölgesinde; oturma odanızda, yatak odanızda, çalışma odanızda hatta bir holde kullanılabilirler. En sık kullanıldığı yerlerden biri hiç elbet oturma odaları ve salonlardır. Salonlar, konutunuzun en hareketli alanlarından biridir ve berjerler, bu alanda dekorasyonunuzu tamamlayabilir.

Berjerler, çoklukla kanepe yahut koltuk kadrolarıyla bir ortada kullanılır. Bu nedenle ekseriyetle boyutları ve kumaşları öteki mobilyalarınızla uyumlu seçilir. Dilerseniz berjerlerinizi, renkleri ve formlarıyla oturma kümesi gruplarından ayırt edici olarak da tercih edilebilirsiniz.

İlaveten berjerlerin en büyük özelliği gerçek bir dinlenme alanı olması ve sağladığı konfordur. Örneğin bu yıl ahşap berjerler, güçlü dizaynları, dokulu kumaşları ve metal ayrıntılarıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor.

Yaşam Alanlarınıza Özel Köşeler…Pencere önünde konumlandırabileceğiniz köşenizde üslubunuzu yansıtan kırlentler, kitaplarınız, aydınlatmalarınız her şey sizi yansıtacak. Yapacağınız bu ufak dokunuşlar hayat alanınızı daha sıcak hale getirecek ve sizi keyifli edecek.

Sıcak ve Doğal Tonlar ile Bahara Davet

Renklerde ise hem canlı hem de soft renkleri birebir anda kullanabilirsiniz. Açık ve koyu renkleri, yani zıtlıkları tıpkı yerde tercih ederek hoş bir ambians sağlayabilirsiniz.

Toprak tonları da ömür alanlarınıza daha sıcak ve rahat bir görünüm katmanıza yardımcı olurken; yeşil, turuncu tonları ise bu tonlarla en yeterli ahengi sağlıyor.

Yatak Odalarında Berjer Kullanımı Nasıl Olmalı?

Yatak odaları, şahsî alanlarınızdır ve dinlenmek için kullandığınız özel alanınızdır. Berjerler, yatak odanızda bir okuma köşesi oluşturmak için kullanılabilir. Rahat bir berjer, yatak odanızda rahat bir okuma yapabilmenizi sağlayabilir. Ayrıyeten yatak odanızın dekorasyonuna uygun olarak seçilmiş bir berjer, konutunuzun en özel alanında da şık ve konforlu bir görünüm oluşturabilir.

Sonuç olarak yeterli bir berjer seçimi yapmak değerlidir. Bunun için Loda’nın varlıklı ve özgün berjer modellerini inceleyebilirsiniz.


27.02.2023 17:34:04