Memleket Partisi Milletvekili Adayı Binali Karaman: Seçileceğime İnancım Tam

Memleket Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Binali Karaman Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili olarak gazetemize bir değerlendirme yaptı.

Karaman değerlendirmesinde; “Memleket Partisi her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile birlikte tüm Memleket Partisi mensupları sahada vatandaşlarla birebir temas içindeyiz. Yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılaşıyoruz. Bu seçimlerin en iyi çıkış yapan ve en iddialı partisiyiz.

Benim de  aday gösterildiğim İstanbul 1. Bölgeden milletvekili seçileceğime inancım tam. Bugüne kadar gerek sosyal hayatımda gerekse iş dünyasında ve siyasi alanda 10 binlerce insana dokundum, hizmet ürettim. Sahip olduğum bilgi ve birikimimi ülkem için değerlendireceğim.

Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin ifade ettiği şekli ile; biz Köroğlu gibi vuruşa vuruşa, çarpışa çarpışa, döne döne mücadelemize devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.

BİNALİ KARAMAN KİMDİR?

1964 Erzincan Kemah doğumlu. Halkla İlişkiler mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Şehir planlaması, yerel yönetimlerde trafik, çocuk psikolojisi, tarım başlıklı konularda seminer ve atölye çalışmaları yaptı. Mobilya, gıda, taşımacılar, oto bakım gibi alanlarda faaliyetlerini sürdürdükten sonra Berlin 24 Restorant’ın işletmeciliğini yapmakta.

Demokratik Sol Parti ilçe yönetim kurulu üyeliği, DSP 1. bölge milletvekili adaylığı, CHP Kartal ilçe gençlik kolları başkanlığı, Kartal Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunan Karaman son olarak Memleket Partisi Kartal ilçe başkanlığı yaptı ve bu görevinden milletvekili adaylığı için ayrıldı.

Yazarlık yönü de bulunan Binali Karaman’ın Bin Altın Söz adlı yayınlanmış bir kitabı var.


12.04.2023 11:31:16