Meteoroloji, Bursa için 5 günlük hava durumu raporunu yayınladı

Meteoroloji, Bursa için yeni hafta raporunu yayınladı. Bursa genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hafta başlangıcı yaşanırken termometreler ise gün içerisinde 18 dereceye kadar çıkıyor. Öte yandan hafta boyunca çok bulutlu olacak. Cuma günü ise Bursa’da yağış geçişlerinin olması bekleniyor.

Bursa’da 23 Ocak 2023 hava durumu nasıl?

Bursa yeni haftanın ilk gününe 3-4 derecelik sıcaklıkla başladı. Sabah saatlerinde�ise parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim oldu.

Öğle saatlerine doğru ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde de parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte Bursa genelinde termometreler 13 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Öğle saatleri sonrası�termometreler 18 derece seviyelerine kadar tırmanırken şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü hakim olmayı sürdürüyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 15 dereceyi gösterirken parçalı bulutu gökyüzüyle  birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde hava sıcaklığı 10 derece seviyelerinde, gece saatlerinde ise termometreler 9 derece seviyelerinde ölçülüyor.

HAFTANIN SON GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ YOK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde haftanın son iş gününe kadar yağış beklenmezken cuma günü yağış geçişlerinin yüzünü gösterme bekleniyor.

Yarın (SALI) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 5 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 15 derece olarak ölçülecek.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler 4 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 13 derece seviyelerinde olacak.

Yeni haftanın ikinci gününde ise (PERŞEMBE) şehir genelinde sabah saatlerinde termometreler 3 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 14 derece olacak.

Yeni haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve yer yer hafif yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 17 dereceyi gösterecek.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (23 OCAK 2023)

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ


23.01.2023 13:11:37