MG’den yeni ZS EV alanlara kredi ve takas avantajı

İngiliz araba markaları ortasında 2022 yılını “lider” olarak tamamlayan MG, eser gamını genişletmeye ve satışlarını artırmaya devam ediyor.

Son yıllarda bilhassa elektrikli araçlarda öncü bir rol oynayan MG, yükseltilen batarya kapasitesi ile kent içi kullanımlarda menzili 591 kilometreye ulaşan, açılabilir panoramik cam tavan, MG Pilot teknolojik sürüş takviye sistemi, kablosuz telefon şarjı, 360 derece kamera, V2L araçtan araca şarj özelliği, karbon fiber ön konsol, sportif kırmızı dikişli koltuklar üzere premium özellikleri standart olarak sunan, yüzde 100 elektrikli yeni ZS EV’nin Luxury donanımlı versiyonunu da geçtiğimiz ay satışa sundu. MG, nisan ayında sunduğu satın alma fırsatlarıyla da ayrıyeten dikkat çekiyor.

5 yıldızlı Euro NCAP güvenliği ile dikkat çeken yeni ZS MESKEN modelini satın almak isteyen herkes, nisan ayı boyunca yüzde 0,99 faiz oranına sahip 12 ay vadeli 250 bin TL kredi ve 50 bin TL takas dayanağından faydalanabilecek.

Doğan Trend Otomotiv, evvelki jenerasyon ZS KONUT sahipleri için MG ValueGuard “Değer Koruma Programı” kapsamında takas takviyesini 100 bin TL’ye çıkartırken tıpkı vakitte 12 ay vade ile 0,99 faizli 250 bin TL kredi imkanı da sunuyor. Ayrıyeten yüzde 100 elektrikli yeni MG ZS MESKEN satın alan müşteriler özel Wallbox fiyatlarından faydalanabiliyor.

Hibya Haber Ajansı


01.04.2023 10:20:04