MHP Adayı Murat Şahin’den Fevzi Çakmak’ta Sokak Mitingi

MHP Milletvekili Adayı Alpi Diş Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin seçim çalışmalarındaki yoğun performansını Fevziçakmak Mahallesinde organize edilen sokak mitingi ile renklendirdi.

MHP’den meclise girebilecek sırada Pendikli tek aday olan Murat Şahin’e bu mitingde de büyük destek verildi. Miting alanını dolduran binlerce Pendikli coşkulu bir atmosfer oluşturdular.

Kadını erkeği yediden yetmişe herkesin Şahin’e sevgi gösterilerinde bulunması, beraber fotoğraf çektirmek istemesi;  özellikle gençlerin pankartlar hazırlayarak ve sloganlar atarak destek vermesi dikkat çekti.

MHP Milletvekili Adayı Murat Şahin miting alanında mikrofona davet edilerek; “Ben bu sokaklarda sizlerle birlikte büyüyen biriyim. Kiminiz kardeşim, kiminiz ablam – abim, kiminiz de elini öptüğüm büyüklerimsiniz. Hayatım boyunca geldiğim yeri ve orada yaşayan insanları unutmadım. Sizlerle hep gurur duydum.  Ne zaman üstüme bir vazife düşse yerine getirmekten memnuniyet duydum. Şimdi sizlerin desteğini istiyorum. Sizden Cumhurbaşkanlığında Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde MHP’ye oy vermenizi bekliyorum.

Allah nasip eder de seçilip meclise girersem, sizlerin temsilcisi olarak  şevk ile çalışacağım. Sizin sesiniz olacağım. Ve yine hep aranızda sizlerle olacağım”  şeklinde oldukça duygusal bir konuşma yaptı.

Mitingde Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak, MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk,  milletvekili adayları Halil İbrahim Uz, Hilal Dilber, Büşra Düzgün Kaya da kısa birer konuşma gerçekleştirdiler

Yaklaşık 2 saat süren sokak mitinginde bayraklarla, şarkılar, türküler, sloganlarla oldukça renkli anlar da yaşandı.

MURAT ŞAHİN,  NEVŞEHİR – GİRESUN  VE KASTAMONULULAR İLE BULUŞACAK

MHP Miletvekili Adayı Murat Şahin seçim çalışmaları çerçevesinde 10 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00’de Kurtköy’de Nevşehirlilerle, 11 Mayıs Perşembe akşamı Kavakpınar’da Giresunlu hemşehirlileri ile, 12 Mayıs Cuma akşamı yine Kavakpınar Mahallesinde Kastamonulular ile buluşacak.


10.05.2023 15:11:08