‘Millet Sofrası Buluşmaları’ programı gerçekleştirildi

Gelecek Partisi İstanbul Vilayet Başkanlığınca Ahmet Davutoğlu’nun düzenlediği Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Kültür Merkezi’nde ‘Millet Sofrası Buluşmaları’ programı gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Millet Sofrası Buluşmasına Millet İttifakı liderlerinden Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Lideri Gültekin Uysal, ile Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu katıldı. Canan Kaftancıoğlu, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu ve Dilek Kaya İmamoğlu’da programa katılan isimler arasında yer aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katılmadı.

Program Kur’an tilaveti okundutan sonra oruçların açılması ile başladı.





Programda konuşan İBB Başkanı İmamoğlu’nun konuşması şöyle:

“Ramazan gününde buluşmanın birlikte iftar yapmanın, bu müsamaha kentinde asırlar uzunluğu insanları bir ortaya getirip eşitleyen, insanlarını bir ortada. Etmeyi kendine gaye edinmiş bu kadim kentte konuk etmenin onurunu yaşıyorum. Beğenilen geldiniz, sefalar getirdiniz.

Milletçe önümüzdeki hayati bir vazife olan bu sürece dair fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Inşallah daima birlikte öncelikle depremzede yurttaşlarımız. ömür şartlarını süratle normalleştiririz. Bu uygun oldu. Barınma, geçinme, eğitim, sıhhat, kültür üzere tüm gereksinimlerini daima birlikte karşıladı. Sağlarız. Bunları yaparken bir yandan da yaşadıklarımızdan ders çıkartmakla birlikte bundan sonraki bu türlü felaketlere yol açmayacak günden beri inşallah. Daima birlikte önlemlerini alırız. Bununla da mükellefiz.”

Hibya Haber Ajansı


26.03.2023 22:34:07