Milletvekili Taytak, Kanlıca Mahallesi’nde iftar programına katıldı

AFYONKARAHİSAR – 12.04.2023 – HİBYA – Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Tekrar Refah Partisi Genel Lideri Fatih Erbakan’ında iştirak sağladığı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kanlıca Mahallesi’nde verilen iftar programına katıldı. İftar Programı öncesi mahalle sakinleri ile tek tek sohbet eden Taytak, güzel ramazanlar temennisinde bulundu.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kanlıca Mahallesi’nde verilen iftar programına katılan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, MHP Vilayet Lideri Ahmet Kahveci, Teşkilatlardan Sorumlu Vilayet Lider Yardımcısı Osman Gürışık, Merkez İlçe Lideri Fahri Fevzi Kartal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç ve partililer eşlik etti. İftar programı öncesi vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Taytak, istek ve talepleri de dinledi. Yine Refah Partisi Genel Lideri Fatih Erbakan, Afyonkarahisar Belediye Lideri Mehmet Zeybek ve mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan Taytak, vatandaşların fotoğraf isteğini de kırmadı.

Taytak, merkez ilçe ile istişare toplantısı yaptı

Afyonkarahisar Belediye Lideri Mehmet Zeybek ile birlikte Zafer Meydan’ın kurulan Ramazan stantlarını da gezen Milletvekili Taytak, İdeal Ocakları tarafından kurulan stanttı da ziyaret ettiler. Milletvekili Taytak daha sonra MHP Vilayet Başkanlığına geçerek, Merkez İlçe Teşkilatı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili izlenecek yolun izlendiği toplantı da konuşan Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar’dan 3 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Hibya Haber Ajansı


12.04.2023 12:50:03