Modanisa, merakla beklenen ramazan koleksiyonunu çıkardı

Tüm dünyada muhafazakar giysi stilini benimsemiş bayanların kendi giysi usullerine uygun binlerce seçenek bulabileceği, küresel pazar başkanı ve Türkiye’nin birinci ve en büyük memleketler arası online moda ve alışveriş platformu Modanisa, yüzlerce markanın yer aldığı ramazan ayına özel koleksiyonunu Modanisa takipçilerinin beğenisine sundu. Koleksiyon, iftar davetlerinden bayram kombinlerine, hatta özel davet ve kutlamalar için de birbirinden şık alternatifler sunuyor. �

Konforu ve baharın renklerini dolaplara taşıyor

Bu dönem ramazan koleksiyonunda nefes alabilen kumaşları rahat silüetlerle birleştiren kıyafetlerin öne çıktığı Modanisa Ramazan Koleksiyonu’nda yaklaşan sıcaklar da göz önünde bulundurularak öncelik olarak konfor belirlendi. Yüzlerce markanın binlerce eseri ile baharı dolaplara getiren koleksiyonda birbirinden farklı desenler, en trend renklerle sunuluyor.





Abaya, kimono ve feraceler ramazana renk katacak

Ramazanda şık görünümün anahtarı Modanisa Koleksiyonu’nda yer alan abaya, kimono ve feraceler olacak. Siyahın asaletinin sunulduğu eserlerin yanı sıra bu dönem birbirinden şık desenler farklı stiller denemekten çekinmeyenleri bekliyor.

Refka’nın imza ekipleri da koleksiyonda

Bu ramazan dönemine damga vuracak bir öbür alternatif de saten kumaşların şıklığı olacak.  Modanisa markalarından Refka’nın imza görünümü olarak tanımlanan ikili gruplar satenle buluşarak daha da göz alıcı hale geliyor.

Hibya Haber Ajansı


30.03.2023 12:34:04