Oğuzhan Uğur 4 partiden milletvekilliği teklifi aldığını duyurdu

BaBala TV’nin kurucusu Youtuber Oğuzhan Uğur, dört siyasi partiden milletvekilliği aday adaylığı teklifi aldığını duyurdu. Oğuzhan Uğur, “Daha önce üç farklı partiden milletvekilliği teklifi aldım, az evvel dördüncü parti de milletvekilliği teklifini iletti” dedi.

Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: “Daha önce üç farklı partiden milletvekilliği teklifi aldım, az evvel dördüncü parti de milletvekilliği teklifini iletti. Ben de yani hiç duruş sergileyememişim sanırım. Farklı farklı partiler. Peki şimdi olumlu düşünürsem, aday adayı adayı mı oluyorum?”

Daha önce üç farklı partiden milletvekilliği teklifi aldım, az evvel dördüncü parti de milletvekilliği teklifini iletti. Ben de yani hiç duruş sergileyememişim sanırım ???? Farklı farklı partiler. Peki şimdi olumlu düşünürsem, aday adayı adayı mı oluyorum?

— Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) March 20, 2023

Bir sosyal medya kullanıcısı, Uğur’un bu paylaşımına fotoğrafla yanıt vererek, “Perinçek’in partisine gidebilirsin baban gibi” dedi. Uğur ise bu yanıta “Tövbeler olsun” yorumunu yaptı.


22.03.2023 13:04:18