Etkinlikte panel, Türk Sanat Müziği Korosu, TRT sanatçılarının konseri ve Şehrin Şairlerinden şiir dinletisi yer alacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Pendik Belediyesi ve Pendik Dernekler Federasyonu (PENDEF) 31 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00’da Millet Bahçesi’nde renkli bir program gerçekleştirecek.
PEKSEM TSM Korosu, TRT Halk Müziği Sanatçısı Selma Geçer, İlter Burak Kalay ve konuk sanatçı Mehmet Öngül’ün de sahne alacağı etkinlikte Şehrin Şairleri Şiir Grubu da Cumhuriyet Dönemi şairlerinin şiirlerinden oluşan mini bir dinleti verecek.
Organizasyon tertip komitesinde Pendik Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Murat Çevik, Genel Başkan Yardımcısı ve PEKSEM Başkanı Erdinç Yenigül bulunuyor.
Program Akışı Şöyle;
BİRİNCİ BÖLÜM
Protokol Konuşmaları:
Panel: Konuşmacı: Tarihçi Araştırmacı Yazar Sadeddin Özgür,
Konuk Sanatçı Mehmet Öndül Konseri
Şehrin Şairleri Grubu Şiir Dinletisi
Muharip Gazilerimize Plaket Taktimi
ARA: 21:1O – 21:30
İKİNCİ BÖLÜM:
PEKSEM TSM Korosu Konseri ve Şef İlter Burak Kalay Konseri
TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Selma Geçer Konseri
Kapanış.
28.08.2023 13:02:07