Pendikli Basın Mensupları Pendikspor Tesisinde

Pendikspor Tesisleri ’ni ziyaret eden Pendikli basın mensupları, çalışmaları yakından takip etme fırsatı buldu.

Spor Toto 1. Lig’de mücadelesini sürdüren Pendikspor, kendi tesislerine kavuşacak.

Bilindiği üzere, Pendikspor 1. Lig’e sonrası stadyumunda ve tesislerinde büyük yeniliğe gitmişti.

15 Eylül 2022 Perşembe günü Pendikspor Çınardere Tesisleri’nde buluşan Pendikli basın mensuplarını Pendikspor Futbol A.Ş Başkanı Mahmut Türkoğlu, Pendikspor Yöneticisi Onur Durası ve Kulüp Müdürü Adem Torun karşıladı.

Kulüpte devam eden çalışmalardan bahseden Türkoğlu, sezon öncesi Pendik Stadyumu’nun 1.Lig şartlarına uygun hâle getirildiğini, bilçe stadyumlarına gitme zorunluluğu doğmadan kendi stadyumunda oynayabildiğini vurguladı.

Çınardere Tesisleri’nde sona doğru…
Pendikspor Çınardere Tesisleri’nde antrenman yapabilmek için artık her şey hazır.
Kulüp tesisleri bakıma alındığı için kendi tesislerini kullanamayan Pendiksporlu futbolcular, herhangi bir aksaklık olmaması hâline Ekim ayında kendi tesislerinde antrenmanlara başlayabilecekler.


Pendikspor Tesisleri ilk etapta antrenman sahasının açılacağını ve bu sahanın bir bölümünün hibrit bir bölümünün ise doğal çim olduğunu vurgulayan Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu, yeni ve modern tesis binası için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.


Pendikspor taraftarlarının merakla beklediği Pendikspor’un ürünlerinin bulunacağı “Pendik Store” yakında Pendik çarşıda açılıyor. Gazipaşa Caddesi’nde bulunan Kuşlu Park’a açılması planlanan mağaza için son hazırlıklar yapılıyor.

“Basın mensupları ile daha sık bir araya gelmek istiyoruz.”
Basın mensuplarıyla sohbet eden Türkoğlu, konuşmasının bir bölümünde basın mensuplarının Pendikspor’a olan ilgisinden memnun olduğunu ve basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelmek istediklerini vurguladı.

Pendik’te faaliyet yürüten basın emekçileri de Pendikspor’a 1. Lig’de başarılar dileyerek kulüp yöneticilerine teşekkür etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.


16.09.2022 10:43:04