Sivaslılar Derneği, Sivas Valisi Şimşek ve Kaymakam Yıldız'ı Ağırladı

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik Sivaslılar Derneği’nin konuğu oldu.

Yılmaz Şimşek, dört dönem önce Pendik Kaymakamı olarak görev yapmış, buradan Niğde Valisi olarak atanmıştı.  Şimşek, halen Sivas Valisi olarak görev yapmakta.



Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin karşılayıp ağırladığı buluşmanın diğer bir önemli konuğu da Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız oldu.

Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in iki yakın arkadaş olduğu öğrenildi. Her ikisi de Antalya'da aynı okulda okuyup kaymakam oldular.



Sivaslılar Dernek Başkanı Fatih Yıldız, gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Sayın valimiz aynı zamanda hemşerimiz Yılmaz Şimşek’i ve değerli kaymakamımız Mehmet Yıldız’ı derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendileri ile gurur duyuyoruz.

Vali Yılmaz Şimşek ise dernek ziyaretinde yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Sivas’ı seviyoruz Sivasların her zaman yanındayım. İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Fatih Yıldız’ın çalışmalarını yakinen takip ediyorum.



Sosyal medyada, basında ve Sivas’ta devamlı ismini duyuyorum. Yaptığı yardımlardan, çalışmalarından dolayı ve Sivas Kart projesinden ötürü ayrıca tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Diğer taraftan, bugün beni dernekte karşılayarak ağırlayan öncelikle Başkan Fatih Yıldız ve yönetimine, kadın kolları, gençlik kolları ve Pendik’imizin güzide basınına teşekkür ederim” dedi.



Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız da yaptığı konuşmasında; “Biz de Sivaslılar Derneği ile ve tüm STK’ lar ile her zaman beraber ve iç içeyiz. Her zaman yanlarındayız. Beni çok değerli arkadaşım – kardeşim Sayın valimiz Yılmaz Şimşek ile tekrar bir araya getirdikleri için Sivaslılar Derneğine ve Başkan Fatih Yıldız’a teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.



Buluşmada Dernek Başkanı Fatih Yıldız, Kaymakam Mehmet Yıldız’a ve Vali Yılmaz Şimşek’e plaket ve Sivasspor forması hediye etti.

Sivaslılar Derneği’ndeki bu buluşmadan sonra ekip olarak Gülistan Restorant’ta konuklara yemek ikramı yapıldı.


29.01.2024 15:10:51