Siyasilerden 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pandemi periyodunda ve deprem bölgesinde pahalarını çok daha düzgün anladığımız ve tüm zorluklara karşın fedakarca insanımıza hizmet etmeye devam eden tüm sıhhat çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, emeklerinin karşılığını aldıkları bir Türkiye temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu’nun Twitter’dan yayımladığı iletisi şöyle:

“Hatay’da 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla deprem bölgesinde zor şartlar altında görev yapan sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik. Başta eşim Sare Hanım olmak üzere, cefakar sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum.”

Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, bildirisinde, “Biz, başkaları gibi “Giderlerse gitsinler” demiyoruz. Ülkemizde yetişmiş fakat hak ettiği çalışma kaidelerinden mahrum bırakıldığı için yurtdışına gitmiş tüm sıhhat çalışanlarımızın, güle oynaya döndüğü bir vatan inşa edeceğimize kelam veriyoruz. 14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun.” tabirlerine yer verdi.





İYİ Parti’nin, toplumsal medya hesabından yayımladığı bildiride şu tabirlere yer verdi: “İYİ Parti olarak hekimlerimize söz veriyoruz. Önlüğünüze sahip çıkacak; “Giderlerse gitsinler!” diyerek ayaklar altına alınmaya çalışılan prestijinizi yükselteceğiz. Sizleri, hak ettiğiniz çalışma şartlarına kesinlikle ulaştıracağız… 14 Mart Tıp Bayramı’nız kutlu olsun!”

Hibya Haber Ajansı


14.03.2023 17:50:17