ŞOK Marketler’den ramazan ayına özel seçenekler

ŞOK Marketler, dayanışmanın en ağır yaşandığı vakitlerden olan ramazan ayına özel erzak paketi ve armağan kartlarını müşterileriyle buluşturdu. Ramazanın rahmetini paylaşmak isteyenler; ŞOK Marketler’in ramazan erzak paketi, ikram kartları yahut dijital ikram alışveriş kodlarından temin ederek, birlik ve beraberliğin öne çıktığı bu ayda dayanaklarını muhtaçlık sahiplerine ulaştırabilir yahut sevdiklerini ikramlarıyla keyifli edebilir.

“Ramazanın bereketini paylaşmayı ŞOK seviyoruz” sloganıyla satışa sunulan ŞOK Marketler erzak paketinde; pirinç, mercimek, bulgur, makarna, ayçiçek yağı, un, salça, çay, şeker, tuz, çorba, zeytin ve pudingden oluşan 13 farklı temel besin eseri bulunuyor. Piyale, Deren Çay, Konutun üzere ŞOK Marketler’in bilinen ve sağlam öz markalı eserlerinin yer aldığı paketler, ŞOK mağazalarının yanı sıra Cepte Şok ‘tan online olarak da satın alınabiliyor.

ŞOK Marketler’de ramazana özel fiziki ikram kartları da satışa sunuldu. Dileyen müşteriler 0850 281 68 21 nolu telefon üzerinden istedikleri ölçüde bakiye yükleyebilecekleri toplu armağan kartı alımı da gerçekleştirebiliyor. Yardımlarını çarçabuk dijital olarak ulaştırmak isteyen müşteriler ise satın aldıkları dijital ikram alışveriş kodunu diledikleri telefon numarasına iletebiliyor. Kodun iletildiği kişi hem mağazalardan hem de Cepte ŞOK üzerinden ilgili kodla alışveriş yapabiliyor.





Uğur Demirel: “Bu özel ayda dayanışmaya vesile olmaktan gururluyuz”

Ramazan kampanyaları hakkında değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel şunları söyledi:

“Ramazan ayı, paylaştıkça rahmetin arttığına inandığımız bir ay. Bu ayda dayanışmak yahut sevdiklerini memnun etmek isteyen müşterilerimiz, ramazana özel satışa sunduğumuz erzak paketimiz, armağan kartlarımız ya da dijital kodlarımız vasıtasıyla dayanaklarını istedikleri şahsa yahut kuruma ulaştırabilir. Kısa müddet evvel ülke olarak çok büyük bir afet yaşadık; birlik ve beraberliğin ehemmiyetini güçlü yoldan da olsa bir kere daha deneyim ettik. Birliktelik hissinin en ağır yaşandığı ramazan ayında, ŞOK Marketler olarak dayanışmaya vesile olmaktan memnunluk duyuyoruz.”

ŞOK Marketler Tic. A.Ş. Hakkında:

1995 yılında kurulan ŞOK Marketler Ticaret A.Ş., 2011 yılında bin 200 mağaza ile faaliyet gösterirken Şubat 2023 prestijiyle Türkiye’nin 81 vilayetinde 10 bini aşan mağazası, 45 bini aşan çalışanı, özgün iş modeli, çağdaş perakendeciliğin gereklerine uygun dijital altyapısı, güçlü ve dinamik insan kaynağı ile müşterilerine hizmet vermektedir. 2016 prestijiyle mağaza konseptini büsbütün yenileyen ŞOK Marketler, tüketicilerin temel muhtaçlıklarının tamamına yakınını, bilinen markalı eserlerle ve uygun fiyatlarla, konutlarının yakınındaki mağazalarında müşterilerine sunmaktadır. Ayrıyeten, farklı nedenlerle iktisadın dışına çıkmak durumunda kalan Mis, Piyale, Mintax, Amigo, Meskenin üzere esaslı ve bilinirliği yüksek, kaliteli ve uygun fiyatlı, tarihi geçmişi olan özgün markalarını iktisada kazandırarak Türkiye’nin bu pahalı markalarını müşterilerine piyasanın tanınmış markalı eserleriyle bir ortada sunmaktadır. ŞOK Marketler, mağazalarına giren her bir müşterinin rahat, kaliteli ve hesaplı alışveriş tecrübesinden şad olarak ayrılmasını sağlamak vizyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Mayıs 2018’de halka arz edilen Şirketin payları SOKM koduyla Borsa İstanbul’da süreç görmektedir.

Hibya Haber Ajansı


20.03.2023 11:50:06