Söylemezsem Olmaz programına Seren Serengil neden çıkmadı?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil’in bugün neden ekrana çıkmadığı merak ediliyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip programı izleyenler ünlü magazin sunucusunun programdan ayrılıp ayrılmadığını araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Hafta içi her gün Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil, bugün programda yok! Sevenleri, Serengil’in programda olmama nedenini merak ediyor. Güzel sunucu Söylemezsem Olmaz ile ekranları başındaki sevenleriyle neden buluşmadı? Bazı hayranları, Serengil Söylemezsem Olmaz’dan ayrılmış olabilir diye endişeli.

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun sunduğu programda bugün Seren Serengil neden yok! Seren Serengil�sosyal medya paylaşımı yaptı.

Seren Serengil, Demet Akalın ile birlikte tatile çıktı. Uçuktan paylaştığı posta Demet Akalın’ı da etiketleyerek; “Şimdi Vegas düşünsün notunu düştü.”

Seren Serengil’in Los Angeles’a gitmesinden kaynaklı programda yer alamadı. Seyahatinin ardından programa geri dönmesi bekleniyor.

Seren Serengil kaç yaşında, kimdir, nereli?

Seren Serengil, 6 Nisan 1976 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesinde doğdu.

Ünlü sinema sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman‘ın kızıdır. 4 yaşındayken anne-babası ayrılır. Çocukluğu Nişantaşı’nda annesinin yanında geçti.

Annesi sekiz sene baleye gönderdi, klasik piyano dersleri aldırttı. İstanbul’da Yıldız Kolejinde okuduktan sonra Londra‘da, sonrada İsviçre’nin Montrö kentinde Buisness okudu.

Anneannesi “Marcella” adında bir İtalyandı, dedesi Türk, teyzeleri, kuzenleri hepsi İtalyan kültürüyle büyümüş. Annesi Nevin hanım Seren’i sıkı yetiştirmek için, Montrö’de rahibelerin okuttuğu, erkeklerin olmadığı, köyde bir okula gönderdi. Ancak iki sene dayanabildi.

Seren Serengil 16 yaşında sahne hayatına atıldı. 4 sene boyunca Türkiye’nin en genç assolisti olarak sahnelere çıktı.

İlk sahne deneyimine 16 yaşında İbrahim Tatlıses ile aynı gazinoda assolist olarak başlayan Seren Serengil daha sonra Emrah‘la sahnede ve dizilerde ikili çalışmalarıyla da çok beğeni topladı.

Türkiye ilk olarak 1990 yılında Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştığı köylü güzeli bir genç kızı canlandırdığı “Başka Olur Ağaların Düğünü” adlı TRT dizisinde tanıdı.

Seren Serengil 2000 yılında televizyonlarda (TGRT) üç sene evlilik programı sundu; sonra da (2012 31 ocak) ayrılan çiftleri barıştırma formatında Türkiye’deki ilk aşk temalı evlilik programların sunuculuğunu yaptı. Yayın saati çok erken diye işi bıraktı.

İlk albümünde okuduğu “Bana Herşey Seni Hatırlatıyor” şarkısı onu zirveye taşıdı.Seren Serengil‘in sevilen şarkıları; Bana herşey seni hatırlatıyor”, “Alışmak sevmekten daha zor geliyor”, “Sen şansını kaybettin”, “Mümkün değil”, “Sürünüyorum”, “Bu gecenin hatrına”, “Ben adamı ayrılırken tanırım”, “Ya seninle ya sensiz”.Seren Serengil, “Benim hikayem” dediği; anne babası ayrılmış bir çocuğun hikayesini anlattığı “Nefret” adlı kitabı 29 Haziran 2007 tarihinde yayınlandı. Seren Serengil, kitabında Barselona’da yanlışlıkla uyuşturucudan kendisinin 11 gün, annesinin de 40 gün hücrede kaldığını dile getirdi.

Albümleri:
1991 – Ayrıldık
1994 – Alıştım Sana Birtanem
1996 – Bana Yasak
1998 – Bu gecenin hatırına
2006 – Dost Bile Kalamadık
2011 – Ben Adamı Ayrılırken Tanırım

Filmleri:
1977 – Sarhoş
1990 – Alev Gibi Bir Kız
1990 – Başka Olur Ağaların Düğünü
1993 – Yasak Sokaklar
1999 – Şükran Büfe
2000 – Belalım Benim
2005 Şaşkın Assolist

Televizyon Programları:
Seren Serengil Show (TGRT)
Ayşe Gecenin Hatrına göster (TGRT)
Yeniden Başlayalım (Barışalım) (STARMAX)
Uçankuş 4×4 (Show TV)
Seren Serengil İle Evlenir Misin? (2011) (Show TV)
Yalnızlar Kulübü (2011) (Beyaz TV)
Kim Ne Derse Desin (2014) (Cine5)
Duymayan Kalmasın (2016) (Star TV)


09.12.2022 13:19:36