Starbucks’ta baharın her yudumu rengarenk

Starbucks, her sene olduğu üzere bu ilkbaharda da periyoda özel soğuk içecekleriyle konuklarını ferahlatan bir lezzet seyahatine çıkarıyor. Geçen sene birinci kez konuklarla buluşan ve çok sevilen Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso ve Iced White Mocha Oat Shaken Espresso içecekleri, bu yıl 22 Nisan’a özel tekrar kullanılabilir bardak hediyeli!

“Blue Raspberry Cloud Frappuccino ise deneyenleri bulutların üzerinde hissettiriyor.”

Starbucks Signature® Espresso’nun eşsiz lezzetinin esmer şeker şurubu ve buz ile karışımından oluşan Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, unutulmaz bir lezzet şöleni için yulaf sütüyle tamamlanıyor. Starbucks Signature® Espresso, beyaz çikolata sosu ve buz karışımından ortaya çıkan Iced White Mocha Oat Shaken Espresso ise yulaf sütüyle yapılan son dokunuş ile soğuk kahve tecrübesini bir üst düzeye çıkarıyor!

Dönemsel lezzetleri ile baharın gücünü mağazalarında hissettirmeye başlayan Starbucks; 22 Nisan’da bu iki içeceği Grande uzunluk tercih eden konuklarına, stoklarla hudutlu özel dizaynlı tekrar kullanılabilir bardak armağan edecek!





Lezzete olan hassasiyetini etrafa de gösteren marka, içeceklerinin yanında sunacağı bardak ikramı ile yine kullanımın değerine dikkat çekmeyi hedefliyor.22 Nisan’da içeceğinin yanında bardak ikramını alan konuklar, daha sonraki alışverişlerinde içeceğini yine kullanılabilir bardak ile alarak, ödemesini taşınabilir uygulama üzerinden yaptıklarında +1 yıldız kampanyasından yararlanarak ikram içecekleri için daha süratli yıldız biriktirebilecek!

Gökyüzü renkleriyle Frappuccino

Starbucks’ın yine kullanılabilir bardaklarının yanı sıra, bahara özel bir öbür yeniliği ise; Blue Raspberry Cloud Frappuccino. Tatlı mavi ahududu aroması ve çırpılmış krema ile yapılan, üzerine çırpılmış krema eklenerek mavi şeker serpilen, süt bazlı Frappuccino hem manzarası hem de tadıyla deneyenleri bulutların üzerine çıkaracak!


19.04.2023 12:04:18