Süleyman Turan, Metro Dinamit Patlamasında Zarar Gören Mahalleyi Ziyaret Etti

Metro inşaatındaki patlamasının ardından İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, mahalle sakinlerini ve esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi.

 

 

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımı devam eden metro çalışmasında yeraltında patlatılan dinamitlerden dolayı çevre evler ve işyerleri zarar gördü. İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, hem esnafı hem de mahalle sakinlerini ziyaret ederek yaşanan sorunla ilgili bilgi aldı.

 

 

YETKİLİ BİRİMLERLE İRTİBAT HALİNDE OLACAĞIZ

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Süleyman Turan şu sözlere yer verdi: “Yan yolda farklı noktalarda yapılan metro çalışmasında, iki yılda ikinci defa dinamit patlaması meydana geldi. Ortaya çıkan zararın giderilmesi için gerekli birimlerle önümüzdeki günlerde irtibatta olacağız.

Dinamit patlamaları mahalle sakinlerini ve esnafı tedirgin ediyor. Hatta bazı iş yerleri ve evler bu yüzden boşaltılmış durumda.

İBB yetkililerimizle bir an önce bu çalışmanın tamamlanması ve konuyla ilgili gerekli tedbirlerin alınması hususunda irtibat halinde olacağız.”


15.01.2024 11:35:59