Süreyya Yalçın Miami’deki evinde yeni yaşını görkemli bir parti ile kutladı

Giydiği iddialı kıyafetler ve pahalı mücevherleriyle sürekli haberleri çıkan Süreyya Yalçın, şu sıralar�Amerika‘da sakin bir yaşam sürüyor. Süreyya Yalçın 38’inci yaş gününü Miami’deki evinde verdiği görkemli partiyle kutladı. Yalçın, parti için dansçılar, süsleme ve yemekler dahil toplam 55 bin dolar harcadı.

Dünyanın en zenginleri listesine giren işadamı Faruk Yalçın’ın kızı sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Amerika’da eşi Ozan Baran’la gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Pablo Escosar’ın Miami’deki evini satıp alıp oraya yerleşen, yaz aylarını ise Bodrum‘daki evinde geçiren sosyetik güzel Yalçın, geçtiğimiz günlerde Miami’de 38’inci yaş gününü kutladı.

Sosyetik güzelin doğum gününe İstanbul’dan ve dünyanın çeşitli ülkelerinden 100’e yakın davetli katıldı. Eşi Ozan Baran’ın hazırladığı gecede misafirlere başta döner olmak üzere açık büfe özel lezzetler sunuldu.

Gece özel DJ performansları ve dansözlerin gösterileriyle şenlendi. Evin hemen girişindeki Süreyya isimli dev yazı herkesin ilgi odağı oldu. Hediye kabul edilmediği gecenin en dikkat çeken isimlerden biri de şu sıralar hayatı film olan işadamı Mario Tabraue’ydu. Tabraue, doğum gününe ailesi ile katıldı.

PASTASINDA KÖPEĞİNİN MAKETİVARDI

Gece için Ozan Baran, eşine çok özel bir pasta hazırlattı. Pastasında Yalçın’ın yanından hiç ayırmadığı köpeği Fluffy’nin kocaman bir maketi vardı. Bu sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan Yalçın, mumları üfledikten sonra makete zarar vermeden pastanın beyaz kısmından bir parça kesti.

Kutlama sonrası Yalçın, eşi ve köpeği ile poz vererek mutluluğunu paylaştı. Yalçın’a, dünyanın her yerinden yaş günü mesajları yağdı.

Evinin en özel köşelerinde pozlar veren Yalçın, ekranda yansıtıldığı gibi biri olmadığının altını çizdi. Ünlü güzel, Amerika’da nasıl bir yaşantısı olduğunu anlatıp eşiyle ilişkisi hakkında da açıklamalar yapmıştı.


07.01.2023 18:24:52