Taksim patlamasında kızını ve eski eşini kaybeden Oyuncu Nurettin Uçar kimdir?

13 Kasım 2022’de İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısında; hayatını kaybeden vatandaşlar arasında oyuncu Nurettin Uçar’ın eski eşi Arzu Özsoy ve 15 yaşındaki kızı Yağmur Uçar’ın da olduğu açıklandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul oyuncularından olan Nurettin Uçar’ın kızı Yağmur Uçar’ın da hain saldırıda hayatını kaybettiği öğrenildi. Nurettin Uçar, kızını son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına hakim olamadı.

“KABRİN NUR, MEKANIN CENNET OLSUN DATLU KIZIM”

Kızı Yağmur Uçar’ın fotoğrafını Facebook’ta profil fotoğrafı yapan oyuncu, “Kabrin nur, mekanın cennet olsun datlu kızım. Taksim’deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur, annesi ile ikindi namazına müteakiben Şirinevler Ulu Camii’nde” ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZSOY: GEZMEYE GİTMİŞLERDİ

Yaşanan patlamada hayatını kaybeden Arzu Özsoy’un babası Mehmet Özsoy, “Kızım öğretmen olduğu için tatil zamanında gezmek için kızıyla dışarı çıktı. Gezmeye gitmişlerdi ama denk geldi işte. İkisi yalnız gitmişti. ‘Gezmeye gideceğiz’ dediler ama oraya gideceklerini söylemediler. Tatil olduğu zaman sık sık dışarı çıkarlardı, müze gezerlerdi.Torunum lise 2. sınıf öğrencisiydi, kızım özel bir okulda öğretmendi. Yapacak bir şey yok, gitti. Kayboldu gitti benim kızım. Ne söyleyebilirim? Allah belalarını versin. Söyleyecek bir şey yok, yakalanmış sadece lanet okuyorum” dedi.

Nurettin Uçar Kimdir? Nurettin Uçar Hangi Dizilerde Oynadı?

Nurettin Uçar, 1965 yılında�Zonguldak‘a bağlı Aydın Köyü’nde doğdu. Medya sektöründe farklı alanlarda görev üstlenen Uçar, bir çok dizide de rol aldı.

Nurettin Uçar’ın oynadığı diziler;


16.11.2022 14:20:59