EkonomiHaber Girişi : 17 Aralık 2021 16:26

Anadolu Kent Haber MHP İl Başkan Yardımcısı Arapoğlu’nu Ağırladı

Anadolu Kent Haber MHP İl Başkan Yardımcısı Arapoğlu’nu Ağırladı

Anadolu Kent Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Halil Güler, MHP İl Başkan Yardımcısı Engin Arapoğlu ve Usta Kompozit Genel Müdürü Volkan Usta’yı misafir etti.

Kahvaltılı buluşmada Pendik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcı, Gerçek Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat Savaş ve Yedi Tepe İstanbul Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Saki Akyüz de bulundular.

Ülke gündemine dair sıcak bir sohbetin gerçekleştiği buluşma yaklaşık 1.5 saat sürdü.

MHP İl Başkan Yardımcısı Engin Arapoğlu burada yaptığı değerlendirmede; “ Cumhur İttifakı içerde ve dışarda Türk devletinin bekasına ve milletimizin geleceğine yönelik tarihi bir çok işin altına imza attı.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu süreçte ‘devlet adamı’ kimliği, ‘ Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ anlayışı, milli menfaatlerimizi esas alan duruşuyla milletimizin teveccühünü kazandı.

İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte ekonomik anlamda da milletimizin refahına yönelik ciddi hamleler yapılarak bir rahatlama tesis edilecektir.

Milletimiz olup biten her şeyi sağ duyusuyla en sağlıklı biçimde değerlendirmektedir. Bunun karşılığında, 2023’te yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı tekrar iş başında olacaktır” sözlerine yer verdi.