GündemHaber Girişi : 13 Ekim 2023 14:05

Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı kutlama mesajları ve sözleri

Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı kutlama mesajları ve sözleri

Türkiye’nin başkenti olarak kabul edilen Ankara, 100. yaşını doldurdu.Mustafa Kemal Atatürk tarafından 13 Ekim 1923 tarihinde resmi olarak Türkiye’nin başkenti ilan edildi. Ankara’nın başkent oluşu coşkuyla kutlanırken, vatandaşlar Ankara’nın başkent oluşu kutlama mesajları ve sözlerini araştırıyor.  İşte sizler için derlediğimiz 13 Ekim Ankara‘nın başkent oluşu mesajları ve sözleri 2023!

Ankara’nın başkentinin oluşumunun 100. yılı, büyük bir coşku ve gurur içinde kutlanıyor. Ülkenin dört bir yanından insanlar, Ankara’nın başkent oluşunu kutlama mesajlarıyla taçlandırıyor.

Bu özel yıl için düzenlenen kutlama etkinlikleri kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirler, şehrin önemli simgeleri arasında yer alan Anıtkabir’i ziyaret ederek, Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor.

ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 100. YILI KUTLAMA MESAJLARI

Milli Mücadele’nin, hürriyet ve bağımsızlığa kavuşmanın merkezi Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı kutlu olsun!

Medeniyetin başkenti Ankara’mızın başkent oluşunu yürekten kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet diliyorum…

Sahip olduğu tarihî ve kültürel zenginlikleri, sanayi ve teknolojideki gelişimiyle Millî egemenliğimizin sembolü olan Ankara’nın, “Başkent” oluşunun 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Milli Mücadele’mizin karargahı, Cumhuriyet’in kalbi #Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümü kutlu olsun!

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz

Millî Mücadele’nin ve egemenliğin sembolü Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle yâd ediyorum.

Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm İstiklal Harbi kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti olma onurunu layıkıyla taşıyan Ankara’nın başkent oluşunun yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ankara’nın başkent olmasına ve imarına hizmet etmiş bütün devlet adamlarımızı ve şehitlerimizi minnet, rahmet, şükranla anıyorum.