GündemHaber Girişi : 23 Ocak 2023 10:46

Arife Gökçe olayında son durum! Sinan Sardoğan İntihar mı etti?

Arife Gökçe olayında son durum! Sinan Sardoğan İntihar mı etti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Arife Gökçe olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Arife Gökçe olayında son durum nedir? Sinan Sardoğan intihar mı etti? Son gelişmeler…

SİNAN SARDOĞAN İNTİHAR MI ETTİ?

Sinan Sardoğan, Avcılar’da çocuğa cinsel saldırı iddiasıyla ilgili tutuklanmıştı. Cezaevinde intihar ettiği iddiası sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Ancak iddiayla ilgili bir doğrulama – açıklama gelmedi.�

Sinan Sardoğan’nın Metris Cezaevi’nde yattığı ve herhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi.

Arife Gökçe olayında son durum nedir? Sinan Sardoğan hakkında "İntihar" iddiası! Arife Gökçe bulundu mu? İşte merak edilenler...

Arife Gökçe olayı nedir?

Tokat‘ın Almus ilçesinde 64 yaşındaki 5 çocuk annesi Arife Gökçe 17 Aralık günü şüpheli şekilde kayboldu. Şüpheli kayıp, Arife Gökçe’nin eşi Fikri Gökçe eve geldiğinde ortaya çıktı.

Fikri Gökçe eve döndüğünde soba üzerinde süt ocakta altı açık şekilde duran tavadaki tavuğu gördü. Eşinin telefonunun da evde olduğunu gören Fikri Gökçe eşini aramaya başladı.

Kısa süreli aramanın ardından Fikri Gökçe Jandarma ve AFAD’a başvurdu.

Çok yönlü bir çalışma başlatıldı

İhbar üzerine Jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı. Kadavra ve iz takip köpekleri ile ev ve çevresi ile ormanlık alanda çalışmalar yapıldı. Yaklaşık bir hafta süren arama çalışmalarda Gökçe’ye ait bir ize rastlanmadı. Arazide yürütülen arama çalışmaları sonlandırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Gökçe’nin öldürülme, kaçırılması veya kendi isteğiyle evden ayrılmış olma ihtimalleri değerlendirilirken, Tokat İl Jandarma Komutanlığı tarafından, çalışmaları sürdürmek üzere 30 kişilik özel ekip kuruldu.�

Arife Gökçe olayında son durum nedir? Sinan Sardoğan hakkında "İntihar" iddiası! Arife Gökçe bulundu mu? İşte merak edilenler...

İlk gün olayla ilgili şüpheli olarak gözaltına alınan Arife Gökçe’nin köylüsü Sinan Sardoğan, Arife Gökçe’nin saldırganlar tarafından başına odunla vurulup sonra boş araziye götürüldüğünü söyledi. Ardından da yaşananları hatırlamadığını ifade etti. Olaylar ise Fikri Gökçe, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmasıyla birlikte Türkiye’nin gündemine oturdu.

Ensesine odunla vurup bayıltıldı

Sapık mesajları ortaya çıkan Sinan Sardoğan, Müge Anlı’nın pazartesi günü yaptığı yayının finalinde itiraflarda bulundu. İddiasına göre o gün akrabası olan Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan ile Arife Gökçe’nin evine gittiler. Kadir “Arife yenge bir dışarı gelir misin” diye seslendi ve yaşlı kadın kapıya çıkınca ensesine odunla vurup bayılttı. Kadını kucaklayan Kadir, Mustafa Karaaslan’ın arabasına bindirip kaçırdı.

Arife Gökçe’ye tecavüz ettikleri öne sürüldü

Sinan Sardoğan o gün hiç görmedim dediği Arife Gökçe’nin kaçırıldığını iddia edince Müge Anlı onunla kamera arkasında konuştu. Sinan Sardoğan’ın kayıt dışı yaptığı o konuşmada, Kadir ve Mustafa’nın kaçırdıkları Arife Gökçe’ye tecavüz ettiklerini öne sürdü. Sinan Sardoğan kendisinin onlarla gitmediğini ve kadına tecavüz etmediğini iddia etti.

Sinan Sardoğan söylediği her şeyi inkar etti

27 Aralık 2022 Salı tarihli yayında Müge Anlı kamera arkasındaki konuşmalara istinaden olayda ismi geçen Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan’ı yayına çıkardı. Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan tüm iddiaları yalanlarken, jandarmaya da çağrıldıklarını ve ifade verdiklerini anlattılar.

Yayında Kadir Durmuş’un izah edemediği durumlar ortaya çıkarken, onun da bir başka kadını taciz ettiği ifşa oldu. Ancak Kadir ile Mustafa’nın olay günü Arife Gökçe’nin evine gittiklerine dair ne bir delil ne de tanık vardı. Kadir ve Mustafa ile yayında yüzleşen Sinan Sardoğan söylediği her şeyi bu kez inkar etti.

Canlı yayına Sinan Sardoğan’ın evli olan kız kardeşi Serap Bayrak da bağlandı. Serap Bayrak, kardeşinin Arife Gökçe’yi taciz ettiğini öğrendiğini ve kendisine itirafta bulunduğunu söyledi. Kardeşi Sinan’a doğruları anlatması için yalvaran Serap Bayrak, “Annen yaşındaydı bunu nasıl yaparsın” diyerek ağladı. Sinan Sardoğan ise kız kardeşine yaptığı itirafları da reddetti.

Öte yandan Arife Gökçe’yi arama çalışmaları hala devam ediyor.