ASALAKLARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN

Sevmediğim hatta nefret ettiğim insan modellerinden yüzlerine söyleyemediklerim kişilere ithaf olunur.

Bir insan hayatı boyunca yaşamına yeni bilgiler yükleyecek insanları katmalı level atlamalı büyümeli gelişmeli kendisine ve çevresine anlam yüklemelidir.

Bıraktığım yerde bulduğum hatta dahada geriye gitmis yozlaşmış öyle insanlar tanıyorum ki hayretler içinde kalıyorum.

 Zaman devamlı akmakta, değişimekte buna ayak uydurmaktansa belli kalıplar içerisinde kalmayı tercih eden ve inatlada kendisine çekmeye çalışan yoz insanlardan uzak kaldığımdan beri Hayatımda çok değişiklikler oldu.

Boş insanları hiç sevmediğim halde onlara anlamlar yüklediğimi gördüm, onları değiştirmek için enerjimi çok harcadığımı malesef farkettim bu enerji mi Kendime harcayabilseydım Hala bir şeyler yapmak zorunda uğraşmak zorunda kalmazdım.

Duygusallıkmı dersiniz  alışkanlıklarmı bilemem bu insanlar kişiye çelişkiler  ve sonunda hatalar yapmak zorunda bırakıyor çoğu zaman.

Kendine geldiğin zaman kendini sorguluyorsun nedenleri niçinleri araştırıyorsun ve doğruya yavaş yavaş yaklaşıyorsun.

Önemli olan bu farkındalık kendini bulmak, hataları aza indirmek tekrarlamamak bütün mesele bu Hadi artık etrafımızdaki asalaklardan kurtulalım her şeye niyetle başlayalım ve uygulamayla devam edelim.
Sevgiler…..
Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.