ASAYA DAYANIR GİBİ DAYANIN ALLAH’A. ÖYLE YÜRÜYÜN.

Allah’a dayanın. Musa gibi bir asa edinin bunu. Önünüzdeki tüm engelleri aşacaksınız. Yeter ki sadece Allah’a dayanırsanız.

Allah bizi tartıyor her anımız imtihan. Yusuf zindanda yedi yıl hapis yemiş hapisten çıkacak olanlara derdini anlatıyor beni de söyle ben rüyaları tabir ederim beni çıkarsınlar diyor yani derdini ve tasasını bir başkasına açıyor bir elçi olduğu halde bunun üzerine bir beş yıl daha hapsine ekleniyor.

Ben derdimi ve üzüntümü ancak Allah’a havale ederim diyor Yakup elçi.
İbrabim ve Musa elçilerde bunu dile getirmişlerdir.

Yavaş yavaş bende oturacak bu. Allah’tan başkasına işlerimi dahil etmeyeceğim. Üzüntümü, derdimi ve tasamı yalnızca Allah’a havale edeceğim inşaallah. Allah’a derdimi ve tasamı açtığımda ve sadece O’ndan yardım isteyince hep işimi görmüştür. Dün mahkemeye çıkmadan önce davama bir tanıdık avukat dahil olmak istedi kabul etmedim seksen beş paylaşımım hakaret unsuru bir önceki mahkemede kabul edildiğinden bir üst mahkemeye dilekçe verince davam bölge mahkemesinde görüldü beş hakim önünde kendimi tek başıma savundum Allah’a dayandım sığındım Musa gibi dua ettim ağzımdaki bağı çöz kendimi güzel ifade edeyim anlatayım dedim içten bir duayla birilerinin bir karikatürle ceza aldığı mahkemede hiçbir ceza almadım 14 buçuk ay cezam beraatle sonuçlandı.

Yani demem o ki Allah’a dayanmak sadece O’na dayanmak gerekiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.