GündemHaber Girişi : 28 Mart 2023 15:20

Ata İttifakı seçim çalışmalarına başladı

Ata İttifakı seçim çalışmalarına başladı

Toplantıya Zafer Partisi Genel Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, Adalet Partisi Genel Lideri Dr. Vecdet Öz, Türkiye İttifakı Partisi Genel Lideri Mehmet Sağlam, Ülkem Partisi Genel Lideri Neşet Doğan katıldı.

Dr. Sinan Oğan konuşmasında “Bu süreç içerisinde pak bir lisan kullanacağız. Bizim kaygımız bireylerle olmayacak. Türkiye kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı lisandan yoruldu. Türkiye adalete hiç olmadığı kadar muhtaçlık duyuyor. Türkiye, düzeyli siyasete hiç olmadığı kadar gereksinim duyuyor.” dedi.

“Siyasetimizin temelinde üretkenlik olacak, Türkiye’yi rant işgalinden kurtaracağız.” diyen Oğan, şunları kaydetti:

“Deprem bölgesine gittiğimde, alanda tarlalara yapılan dere kenarına yapılan bütün meskenler yıkılmış. Hiçbir kurala uyulmamış, Namuslu vatandaş kaçak mesken yapmazken sen kaçak konutlara af verdin. Kaçağa af yok, 50 binin üzerinde insanımız öldü. Türkiye bu nedenle kanunlar ülkesi haline gelecek. Demokrasi hiç olmadığı kadar Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu bir kavram haline geldi. Herkes ‘Biz demokrasiyi getireceğiz.’ diyor. Demokrasiyi nasıl getireceksiniz? Kendi evine demokrasiyi getiremeyen, kendi evini süpüremeyip dışarıyı tertemiz yapacağız vaadinde bulunanlar ne kadar samimidir? Biz demokrasiyi Türkiye’nin bütün kurum ve kuruluşlarına yerleştireceğiz. Köhne siyaset anlayışını, kısır siyaset tartışmalarını, kısır çekişmeleri bir tarafa bırakacağız. Basın mümkün olduğunca bizi görmezden gelmeye çalışıyor. Biz sizin için de hoş bir Türkiye arzuluyoruz. Sizin de baskılardan kurtulduğunuz, gazeteciliğinizi özgürce yapabileceğiniz bir Türkiye inşa edeceğiz.”





Hibya Haber Ajansı