AYGAD KARADENİZ’DE

#AYGAD KARADENİZ’DE İDİ…
#AnadoluBasınVeGazetecilerDerneği AYGAD kalabalık bir basın ordusu ile Karadeniz Bölgesi Gezi Turu Düzenledi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gezisi sonrasında ikinci ayak Karadeniz oldu. İl il gezip gördüler, kalemlerine alarak, fotoğraflayarak gazetelere dergilere yazdılar.
Bu gezi bilgilerini anında bir Basın Gemisi ile Dünyaya yolladılar.
Bursa Ve İstanbul Basının Güzide Gazete, Dergi İmtiyaz Sahipleri ve Çok Kıymetli Kalemleri #AYGAD Başkanı #AhmetIşık Başkanlığında Bir Karadeniz Kültür Gezisi Gerçekleştirdi. Dolu dolu bilgiler eşliğinde geri döndüler.

Ben de, Giresun’da bu geziye katılarak, acizane dilimin döndüğü, elimin erdiğince onlara bu gezide eşlik ederek, şehrimin ve bölgemin tanıtımına katkıda bulunmaya gayret ettim. Şehrimizi en güzel şekilde tanıtmaya çalıştım.

Uluslararası turizm dergisi #Tourmag, #Kadıkoylife, #Pendikgazetesi, #Kartalgazeteleri, #Sultanbeyligazeteleri, #IHA, #Bursagazeteleri, Karadeniz Bölgesindeki bu kültürel tura dahil olan illerin mahsllî basınları ve en son olarak da #Yerelhabergazetesi bu geziye geniş ver vererek acizane bizlere de teşekkürlerini bildirdiler.

Ben de tüm AYGAD Basınına, şehrim adına, ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum .İyi ki geldiniz, iyi ki sizleri tanıdık güzel kalemler…
Çok Yaşatan Şehir’den, Tescillenmiş Dünya Fındığının Başkenti’nden, Dünya Kirazının Anavatanı’ndan, Çepni Yurdundan,Giresun’un Tescillenmiş Doğal Güzelliklerinden Gönül Dolusu, Kucak Dolusu Sevgi Ve Selamlarımı Gönderiyorum Hepinize…
‘ÇOK YAŞAYIN E Mİ!’ Hapşu…

Giresunî/Hatice Satgun

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.