GündemHaber Girişi : 20 Nisan 2023 00:05

Babacan: “Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz”

Babacan: “Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz”

Babacan Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kendimi bildim bileli birtakım mahallelerde “Elim altı oka gitmiyor, elim CHP’ye gitmiyor” denirdi. Bu seçimde insanların tam da o mahallelerde ve pek çok konutta kısık sesle “Elim AK Parti’ye gitmiyor. Elim ampule gitmiyor” dediğini çok düzgün biliyorum.

İnsanlar artık “Elim bu yoksulluğa, bu açlığa, bu zulme gitmiyor. Yolsuzluğa gitmiyor. Yüzde 100’ü aşan enflasyona gitmiyor” diyor.

Bir vakitler AK Parti’ye oy vermiş kardeşlerimin eli, imtihanı kazanan başarılı gençler torpilsiz işe giremezken, birilerinin haksız yararla servetine servet katmasına gitmiyor. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, baskıya, zulme gitmiyor.





İnsanların eli; kelamından dönen, etrafındaki çıkarcılara yakasını kaptırmış Sayın @RTErdogan’a gitmiyor. Keçiören’deki mütevazı dairesinden taşınıp devasa bir külliye inşa eden bir zihniyete gitmiyor, gitmeyecek.

Eskiden AK Parti’ye gönül veren kardeşlerim; Önümüzdeki seçim aslında referandum. Bir tarafta mevcut tablo, öbür tarafta yeni bir nefes var. Biz özgürlüğün, adaletin, zenginliğin tarafındayız. Birinci sandıkta Sn.@kilicdarogluk, ikinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz.

Endişeye mahal yok. Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz. Biz buradayız. Seçimin şafağında sizleri de ortamıza bekliyoruz. Bu büyük yürüyüşte daima bir arada olacağız.”

Hibya Haber Ajansı