GündemHaber Girişi : 21 Nisan 2023 00:04

Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, bayramlaşma programlarına Togg ile katıldı

Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, bayramlaşma programlarına Togg ile katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Türkiye’nin yerli ve ulusal aracı TOGG ile geldiği Kayseri Valiliği’nde vatandaşlarla ve kentin protokolü ile gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Ramazan Bayramı hasebiyle Kayseri Valiliği tarafından tertip edilen bayramlaşma merasimine katıldı.

Bakan Akar ve Lider Büyükkılıç, bayramlaşmaya Togg ile geldi

Kayseri Valiliği konut sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına Lider Büyükkılıç’ın yanı sıra Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Garnizon Kumandanı Hv. Tuğg. Haldun Taşan, Kayseri Vilayet Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti Vilayet Lideri Fatih Üzüm, ilçe belediye liderleri, vilayet protokolü, şehit yakınları ve gaziler katıldı.





Ayrıca Ramazan Bayramı hasebiyle, Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç ve vilayet protokolü, Vilayet Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, çalışanın ve kahraman Mehmetçiklerin bayramını da kutladılar.

Protokolden huzurevi’ne bayram ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Bakan Akar ve protokol ile birlikte huzurevindeki yaşlı çınarların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak huzurevi sakinlerine çiçek armağan edip, gönüllerini aldı. Vilayet protokolü, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nde tek tek sohbet ederek, ulu çınarların bayramlarını tebrik ettiler. Ziyaretten ve bayramlaşma programından ötürü yaşadıkları memnuniyet ile sevinçleri gözlerinden okunan huzurevi sakinleri de protokole teşekkür ve dua ettiler.

Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah’a şükrederek bir bayrama daha erişmenin memnunluğunu yaşıyoruz. Allah, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Kayserili hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Bakan Akar, Vali Çiçek ve beraberlerindeki heyetle birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi ve Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şubesi’ni ziyaret etti.

Hibya Haber Ajansı