GündemHaber Girişi : 22 Nisan 2023 15:20

Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç’tan STK’lara bayram ziyareti

Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç’tan STK’lara bayram ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Vilayet Lideri Fatih Üzüm, Milletvekili Adayları ve ilçe belediye liderleriyle birlikte Kayseri’deki sivil toplum kuruluşların birleştiği Kayseri İstekli Kültür Kuruluşları Derneği’ni ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Ramazan Bayramı vesilesiyle ziyaretler gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Memduh Büyükkılıç, istişare ile dayanışma içerisinde birlikteliği zenginleştirmeye ihtimam ve uğraş gösteriyor. Bu kapsamda bayramlaşmalara devam eden Lider Büyükkılıç, Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Kayseri İstekli Kültür Kuruluşları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Vilayet Lideri Fatih Üzüm, Milletvekili Adayları Mahmut Gürcan, Deniz Çağan ve ilçe belediye liderleri eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçmesinin çok kıymetli olduğunu söz ederek, “Bayramlaşma programlarımız sürüyor. Bugün Kayseri İstekli Kültür Kuruluşları Derneği’ni ziyaret ettik. Bayramlaştık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsim” dedi.

Hibya Haber Ajansı