GündemHaber Girişi : 27 Mart 2023 11:34

Bakan Karaismailoğlu: “Geri getiremeyeceğimiz tek şey kayıplarımız”

Bakan Karaismailoğlu: “Geri getiremeyeceğimiz tek şey kayıplarımız”

Bakan Karaismailoğlu’nun konuşmasından birtakım satır başları şöyle:

“Çalışmalar bitene kadar biz elimizi hiçbir vakit buralardan almayacağız. Bu işlerin de en kısa vakitte bitilmesi için de ağır bir gayret vereceğiz, vermeye devam ediyoruz. Vatandaşımız da bu işlerin kimin tarafından ne kadar vakitte yapılacağını çok düzgün biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu işleri kısa müddette bitirip vatandaşımıza rahat bir nefes aldırıp, buraları eskisinden daha yeterli hale getirmek için bu ağır çabamız devam edecek.

Burada geri getiremeyeceğimiz tek şey kayıplarımız. Onlara tekrar Allah’tan rahmet diliyoruz. Her şeyi eskisinden çok daha uygun yapmak için bu ağır ihya süreci artarak devam edecek. O yüzden Adıyaman için de kıymetli günlerden bir tanesi. Bugün 50. gün. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün vilayetlerimizi üçüncü kere bugün ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Buradaki çalışmaları yerinde tespit ediyor. Buraya gelmeden de her gün birebir bu işleri de takip ediyor.

Deprem bölgesinde 300 bin tane çalışma arkadaşımız ağır bir uğraş veriyor. İnşallah devletimizin buraya el atması, devlet-millet iş birliğiyle inşallah kısa müddette bu işlerin üstesinden geleceğiz.”





Hibya Haber Ajansı