GündemHaber Girişi : 05 Nisan 2023 00:06

Bakan Karaismailoğlu: “İstanbul’a hizmet aşkımız bitmeyecek”

Bakan Karaismailoğlu: “İstanbul’a hizmet aşkımız bitmeyecek”

Bakan Karaismailoğlu'nun konuşmasından kimi satır başları şöyle:

“Devletimiz ve milletimiz birlik oldu. Örnek bir dayanışmayla hem canlarımızı kurtarmak hem de yaralarımızı sarmak için vakte karşı yarıştık. Çalışmalarımızız birebir azimle sürdürmeye devam etmekteyiz.

Depremin sebep olduğu izleri süratle ortadan kaldırıyoruz. Açılan yaraları süratle güzelleştireceğiz.

Acil gündemimiz deprem bölgesi olmakla birlikte Türkiye genelinde üretimleri devam eden tüm projelerimizde çalışmalarımızı muvaffakiyetle sürdürüyoruz. Bizler vatandaşımızın yolunu açacak, geleceğini aydınlatacak, hayatını kolaylaştıracak ne varsa milletimize neyin kelamını verdiysek yapmaktayız.

20 yıldır verdiğimiz uğraşlar sonucunda ortaya çıkan büyük ve güçlü Türkiye çok şükür verdiğimiz kelamları tutmaya da acil muhtaçlıkları gidererek vatandaşına derin bir nefes aldırmaya da muktedirdir. Bizler afette de pandemide de yeterli günde de vatandaşımızın daima yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye, her türlü zorluğu aşabilecek güçtedir. O nedenle depremzedelerimizin yaralarına merhem olmayı ve ülkemizin geleceğini aydınlatmayı da en süratli yanlışsız biçimde sürdürmeye devam edeceğiz.

İstanbul'da imali biten projelerle raylı sistem 380 kilometreye yükselecek. İBB'den yüzde 5 düzeyinden devraldığımız Başakşehir-Kayaşehir Metro sınırını kısa vakitte yüzde 100 düzeyine getirmenin gururunu yaşıyoruz.

İBB sorumluluğunda olan ihaleleri yapılan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda tamamlanma oranı yalnızca yüzde 5'tir. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerle İstanbul'u marka kente dönüştürdük. İstanbul'a hizmet aşkımız hiçbir vakit bitmeyecek.

Proje ve yatırımlarımız devam edecektir. 100 yılda tamamlanacak projeleri böylesi kısa müddete sığdırdık. Milletimizin bize inancı en büyük gücümüz oldu. İnançtan aldığımız güçle millete umut olmaya devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı