MagazinHaber Girişi : 19 Eylül 2023 12:36

Bambaşka Biri 2. Bölüm özeti, Bambaşka Biri yeni bölümde neler olacak?

Bambaşka Biri 2. Bölüm özeti, Bambaşka Biri yeni bölümde neler olacak?

Fox’un yeni dizisi Bambaşka Biri izleyiciler tarafından sevilmeye başladı. Diziyi kaçıranlar Bambaşka Biri 2. bölümünde neler yaşandığını merak ediyor. Bambaşka biri dizisinin 2. bölümünü izleyenler ise Bambaşka Biri 3. bölümde neler olacak? sorusunu aratıyor. Peki, Bambaşka Biri 3. bölüm fragman yayınlandı mı? Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimlerdir? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir?

Fox‘ta iddialı bir şekilde yeni sezona başlayan Bambaşka Biri, 2. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. İşte detaylar!

Bambaşka Biri 3. Bölümüyle 25 Eylül Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta!

BAMBAŞKA BİRİ 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hırsından taviz vermeyen Leyla, soruşturmanın Kenan’dan bağımsız ilerleyemeyeceğini kabullenmek zorunda kalır. Leyla’nın hapse attırdığı abisi Tahir tahliye olur ve ailesinin başına yeni belalar açacağı işlere bulaşmakta vakit kaybetmez. 

Leyla, Ekrem’e doğruyu söylemesi için bir şans verecektir. Bugüne kadar dürüstlüğünden kuşkulanmadığı babası bile suratına karşı yalan söylerse Leyla kime güvenebilir? İdeallerini halka duyurmak isteyen Doğan basına gönderdiği mesajlarla Kenan’ı tehdit etmeye başlar.

Hamdi Atılbay’ın son kurban olmadığı kesindir. Fakat savcı Leyla’nın varlığı İdris ve Doğan’ın yoluna beklemedikleri engeller çıkarır. Doğan’ın işlediği yeni cinayet, çocukken geçirdiği travmayla ilgili ipuçları verir. Bölünmüş kişiliğinden habersiz yaşayan Kenan hafızasındaki gediklere mazeretler uydurmaya başlar.�

Leyla’nın güvenebileceği insanlar sayıca azaldıkça, kurbanların sayısı çoğalır. Oğlunu kurtarmak isteyen Turan ise katili koruyan bir başsavcıya dönüşmekle sınanır. Kenan, Doğan’ın taleplerine uyup bir katilin sesi olmayı kabul edecek mi? Kenan’ın içinde yaşayan düşman Leyla için bir tehdit oluşturacak mı?

BAMBAŞKA BİRİ 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Bambaşka biri dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İzlemek için tıklayınız.

BAMBAŞKA BİRİ 3. BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fox’un iddialı dizisi Bambaşka Biri 25 Eylül Pazartesi 20:00’da yeni bölümüyle Fox TV’de.

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN KONUSU

Bambaşka Biri dizisi, cami imamı ve müezzinin hikayesini anlatan bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Selahattin Paşalı (Ömer) ve Gökçe Bahadır (Gamze) yer alıyor. Ömer, Gamze’ye aşık olur ancak Gamze’nin zengin ve güçlü bir kocası vardır. Gamze de Ömer’e karşı duygular beslemeye başlar ancak kocasından kurtulmak kolay değildir. Ömer ve Gamze’nin aşkı, birçok engel ve tehlikeyle karşı karşıya kalır.